En liten harpevideo

Jeg bestemte meg plutselig for at jeg hadde lyst til å børste støvet (metaforisk sett) av den minste harpa mi, Roisín, og begynne å spille litt på den igjen. Til min overraskelse hørtes den faktisk ganske bra ut :) 

Jeg tenkte jeg skulle vise dere den første sangen jeg lærte meg å spille på harpe. Den heter Nonesuch, og er en engelsk middelaldermelodi. Den er veldig enkel, men har en viss sjarm over seg, og er fremdeles en av mine favorittmelodier. Beklager den dårlige kvaliteten på opptaket, men jeg synes ikke det var så verst tatt i betraktning at det er tatt med min manns mobilkamera. (Jeg må virkelig få kjøpt meg et ordentlig videokamera!)

 

Tekst:

And she shall bring the birds in spring,

and dance among the flowers.

In summer's heat her kisses sweet

they fall from leafy bowers.

She cuts the grain and harvests corn,

the kiss of fall surrounds her,

the days grow old and winter cold;

she draws her cloak around her.Jeg har fått mitt første spilleoppdrag! På onsdag neste uke skal jeg spille under en lansering av noen eksklusive nye produkter på jobben (jeg jobber i en gullsmed i Oslo). Det blir bare bakgrunnsmusikk, men det er jo erfaring likevel. Jeg gleder meg masse, men det er litt skummelt også. Første gang jeg får betalt for å spille harpe... Jeg har jo spilt konserter før, men bare små elevkonserter på Musikkskolen. Så dette blir en interessant opplevelse. Ville bare dele det :)

 

~*Branna*~

4 kommentarer

~ Camilla Rose ~

18.06.2011 kl.15:14

Så herlig! Jeg elsker harpe.. Du spiller veldig vakkert. Hm, jeg har hørt denne sangen før :D

Lykke til på spillejobben! Det skulle så absolutt ha vært mer harpe-spilling rundt om kring :)

Branna Laurelin

18.06.2011 kl.18:15

Camilla Rose: Tusen takk! :) Det er alltid koselig å høre. Det kommer nok flere videoer etter hvert. Jeg kunne ikke vært mer enig, det er altfor lite harpespill her i verden. Så det prøver jeg å gjøre noe med :)

InweAdina

20.06.2011 kl.19:52

Så nydelig du spiller! :)

Branna Laurelin

20.06.2011 kl.21:52

InweAdina: Tusen takk :) Alltid kjempehyggelig å høre.

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

About me: I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits