Middelalderfestival i Oslo

I dag var jeg på middelalderfestivalen i Oslo, som sikkert mange av dere også var! Jeg hadde en helt fantastisk dag! Så mange flotte middelalderklær og smykker, god mat og bra musikk skal man lete lenge etter. Jeg har ikke vært på middelalderfestivalen på mange år, så jeg har savnet det veldig. Jeg følte meg bare helt hjemme der :) Og nå er jeg en del kroner fattigere... Men man må jo ha det litt gøy også, da, selv om det koster litt penger. 

Her er dagens fangst:

Tenkte jeg skulle dele noen bilder fra dagen:

Middelaldersnop - karamelliserte epler.Han her liknet kjempemasse på Éomer! Syntes vi, da... Det var litt gjørmete på bakken, men ellers var forholdene egentlig helt perfekte :)

Bønder med krigsutstyr.Jeg og min kjære venninne Beate kastet oss ut i dans da bandet Peregrin spilte... det var ingen andre som danset, men det stoppet ikke oss! :D


Noen av medlemmene i bandet Peregrin.


Fra venstre: jeg, Skogsalven, og mine venner Beate og Maria.


Frøydis
Patrask.


Ridderturnering.Her var litt av hvordan jeg opplevde dagen! Det var som sagt en kjempefin dag!

Var du på middelalderfestivalen?

10 kommentarer

Aranel

20.06.2011 kl.08:27

Hopp tjohei så koselig det var! Hadde det kjempemoro hele tiden! *danse rundt*

Så fint innlegg! ^^ Jeg har akkurat samme øredobbene, forresten! :D Var hyggelig å møte på dere! :)

Jeanette

26.06.2011 kl.04:13

Fine smykker :D :D

Ser ut som det var morro på festivalen, neste gang vil jeg også være med :)

Elizabeth

26.06.2011 kl.21:44

Ååh, der skulle jeg også gjerne vært! Fine bilder :) Gjørme hører liksom middelalderen til :P Så moro at du har blogg, forresten, da har jeg noe å følge med på nå som vi ikke kommer til å sees like ofte på Blindern :)

Branna Laurelin

27.06.2011 kl.08:31

Elizabeth: Ja, du skulle definitivt ha vært der! Neste år må du bli med :) Ja, bestemte meg for å lage meg blogg, hehe. Heiv meg på bølgen, liksom... Håper vi kommer til å sees litt selv om jeg er ferdig med å studere. Vi burde ha en fast lunsj/kaffe/pubdag eller noe.

Branna Laurelin

27.06.2011 kl.08:32

Jeanette: Ja, jeg vet! Får aldri brukt dem pga jobben, da. Neste gang må du være med, ja :)

Skade Vikinghulder

05.05.2012 kl.13:41

Jeg var der jeg :) Og jeg lurer på om jeg sto rett bak dere og litt til høyre, hvis du satt sammen med Marita? For jeg husker jeg så henne der :)

Skade Vikinghulder

05.05.2012 kl.13:42

Under turneringen altså ;)

Branna Laurelin

05.05.2012 kl.16:38

Skade Vikinghulder: Jeg satt ikke sammen med Marita da, nei, for da hadde jeg ikke blitt kjent med henne ennå. Vi møttes for første gang på Middelalderfestivalen ^_^

Elette Vinter

13.06.2012 kl.21:46

Ser det er et gammelt innlegg, men hvor mye penger burde en ha med seg? :p Har aldri vært der før, men er på utkikk etter middelalderkjole i lin og kanskje noen smykker, og muligens en bue :p Ettersom du har vært der, kanskje du har en ide om hvordan prisene er? :)

Branna Laurelin

13.06.2012 kl.22:19

Elette Vinter: Hm, en middelalderkjole koster gjerne 1000,- pluss. Buer har jeg ikke sett på prisen på, er jeg redd. Smykker kan man få ganske billig, ikke mer enn et par hundre for mesteparten av det jeg har sett, og så er det mulig å prute på ting. Jeg vil si, ikke ta med deg mer enn du er komfortabel med å gå rundt med. Du kan sikkert alltids dra til en nærliggende kiosk eller noe og ta ut mer penger :)

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

About me: I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits