Fridag og solskinnsdag - hagen min

Først vil jeg bare fortelle om "spillejobben" min på onsdag. Det var en lansering på jobben, og jeg dro med meg den store konsertharpa hele veien inn til Skøyen og spilte bakgrunnsmusikk i seks (!) timer. Det var en kjempefin erfaring, men veldig slitsomt. Jeg ble til slutt så sår i fingrene at jeg dro hjem, men da var det nesten ikke kunder i butikken uansett. Jeg var dessverre ikke så oppegående at jeg tenkte på å ta noen bilder, så jeg får ikke vist noe. 


I dag hadde jeg endelig en fridag! Jeg har jobbet fra mandag til lørdag denne uka, og er rimelig sliten nå. Er ikke vant til å jobbe så mye, men det må jeg vel bare vende meg til nå som jeg er ferdig med å studere. Det falt seg heldigvis slik at den første fridagen på lenge også var den første varme solskinnsdagen. Så da kastet jeg meg ut i hagen for å hjelpe de stakkars peonene mine som hadde hengt regntunge med hodene sine i ukesvis, omtrent. Det så veldig mye bedre ut etter at jeg hadde trimmet av de stygge og visne blomstene. Så jeg tenkte jeg skulle vise dere noen bilder av min elskede hage. Jeg er nemlig så heldig at leiligheten vi leier kommer med egen hage og uteområde!Peoner!

 Jeg fant en kjempesøt liten bie inne i den ene peonen, og måtte vise min kjære... Vet ikke om dere ser at jeg peker, men...

 Jeg vet egentlig ikke hva disse heter... Men de er utrolig fine! Jeg elsker klatreplanter :)

 Forglemegei! Variant med store blader.

 En mindre variant av forglemegei som er lysere i fargen, men egentlig favoritten min. Jeg elsker forglemegei :)

 Stemorsblomster dukker opp overalt i blomsterbedet mitt hver sommer, i mange flotte farger. Så jeg lar dem vokse fritt.

 Utsikten fra hagen min!

 Skogen bak huset vi bor i. 

 

Da ser dere hvordan det ser ut der vi bor! Veldig landlig, og jeg liker det veldig godt. Dessverre er det litt tungvint når det gjelder å komme seg på jobb i Oslo, når man bor på feil side av Drammen. Så snart må vi kjøpe oss en egen leilighet nærmere en togstasjon... Men jeg kommer til å savne denne hagen og naturen rundt helt intenst. Jeg kommer jo ikke til å være så heldig igjen :(

Har du egen hage, og hva vokser der?

2 kommentarer

Sandra

26.06.2011 kl.23:38

Den du ikke vet hva heter, er en klematis :)

Branna Laurelin

27.06.2011 kl.08:32

Sandra: Takk! Kjekt å vite hva man har i sin egen hage...

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

About me: I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits