Øving med Beate - "She Moved through the Fair"

Min venninne Beate og jeg bestemte oss før sommeren for å starte opp en duo sammen. Hun synger, jeg spiller harpe. Vi synes selv det er en kjempefin kombinasjon! Vi brenner begge veldig for folkemusikk, tradisjonell musikk fra De britiske øyer og keltisk-inspirert musikk, og det er denne typen musikk vi kommer til å satse på. 

Dette er bare en liten video vi lagde av en av øvingene våre, for å gi en liten smakebit av hva vi driver med. Sangen er tradisjonell irsk, og heter She Moved through the Fair.

 

8 kommentarer

Aranel

13.07.2011 kl.05:15

Åh......Så flinke dere er! Elsker den sangen, og dere fremførte den virkelig fint :) Dere bør absolutt gjøre mer keltisk og irsk musikk! <3

Branna Laurelin

13.07.2011 kl.14:07

Aranel: Tusen, tusen takk! :) Det er så fint å få slik positiv feedback. Vi har store planer om mer keltisk og irsk musikk, ja. Så bare stay tuned ;)

Frøydis Sylvestris

15.07.2011 kl.03:33

Den sangen er så fin! :) Dere gjør dere godt sammen.

*flire litt av linseluskatten*

Branna Laurelin

15.07.2011 kl.08:13

Frøydis: Tusen takk :)

I have dreams

01.08.2011 kl.19:59

så utrolig vakkert :) jeg har alltid sett på harpen som et magisk instrument, og du spiller så utrolig nydelig, og samtidig synger venninnen din som en engel.

jeg spiller piano selv og synger, og ikveld har jeg satt meg ned og spilt mange låter, det kjennes så godt og rensende for sjelen, må si jeg ble imponert av musikken deres, sitter med et stort smil akkurat nå og et veldig blidt hjerte :)

Branna Laurelin

01.08.2011 kl.20:07

I have dreams: Å, tusen takk skal du ha! :) Det var skikkelig godt å høre slike varmende ord. Det er jo nettopp det vi ønsker, å inspirere til smil og glede. Tusen takk igjen!

Tara Yáviel

21.10.2011 kl.01:41

så utrolig vakkert å høre på, får helt gåsehud! Dyktige sjeler dere er :)

Branna Laurelin

21.10.2011 kl.09:15

pixietrixie: Tusen takk! Det setter vi stor pris på å høre :)

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

About me: I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits