BloggAward fra Nilenna

Jippi, jeg har nettopp fått min første blogg award fra Nilenna! Jeg ble kjempeglad for at noen synes bloggen min er inspirerende.


Laget av Annette.

Hva gjør du når du får en Blogg Award?

Svar på spørsmålene nederst i et eget innlegg med link til den som gav deg award'en.

Gi en award til de bloggerne du setter mest pris på, maks 10 stk.  

Så får det nesten være valgfritt om den som får award'en velger å benytte seg av den :-).

 

Svar på spørsmål:

1. Hvilket språk vil du gjerne lære deg?

Jeg vil veldig gjerne kunne snakke flytende irsk. Jeg har jo lært masse irsk på Blindern, men ikke nok til å kunne kommunisere. Pluss at det er et par år siden sist jeg aktivt brukte irsken min. Så det hadde vært fantastisk å lære seg ordentlig.

 

2. Hva er fordelene og ulempene ved å blogge?

Fordelene er å kunne vise frem alt det man interesserer seg for, slik at andre også kan lære om det. Ulempen er at det fort kan bli veldig personlig hvis man ikke passer seg, og ikke tenker over hva man faktisk legger ut på nettet så alle kan se.

 

3. Hva gjør du på den perfekte drømmeferien og hvor er den?

Den perfekte ferien ville vært minst en måneds reise rundt i hele Irland, hvor jeg og Peter har all verdens tid og penger til å se alt vi vil, og bare kose oss, ta bilder, spille harpe ute i naturen og nyte livet.

 

4. Fortell kort om bloggen din, hva skriver du helst om?

Jeg skriver helst om det som opptar meg mest, nemlig harpespillingen min, men også om prosjekter jeg har, slik som smykkelaging, eller bare ting jeg synes er fine, eller gode opplevelser jeg har hatt. 

 

5.Velg deg noen stikkord som beskriver din personlighet

Kreativ, snill, positiv, nysgjerrig, perfeksjonist.

 

6. Nevn en film eller to som har rørt deg på ett eller annet vis

Jeg er litt lettrørt, så det skal ikke så mye til. Blir alltid rørt av filmer hvor det går bra til slutt, patetisk nok. Men også filmer med litt bittersøte endelser, som Ringenes Herre. Det er egentlig litt vanskelig å nevne navn, for jeg kan bli rørt av det meste...

 

7. Du får muligheten til å lage din egen, personlige parfyme. Hvilket navn ville den fått?

Hmm, den var vanskelig, synes jeg. Jeg er ikke så flink på å finne på sånt noe på stående fot, siden jeg ikke er så opptatt av parfyme. Husker ikke hva de jeg har heter engang... Så det får bli pass på den.

 

8. Du skal gjøre en god gjerning for noen. (hva som helst, alt er mulig), Hva og for hvem?

Jeg ville gjort slik at en spesiell person jeg kjenner ble virkelig lykkelig med livet sitt og fri for alle de vonde tanker som h*n blir hjemsøkt av, og får en jobb som h*n virkelig kan trives og utvikle seg i.

 

9.Fullfør setningen: Lykken er som en.... 

Som Henry David Thoreau sa: "Lykken er som en sommerfugl. Jo mer du jager den, jo mer unnviker den deg. Men hvis du snur oppmerksomheten mot andre ting, vil den komme og sitte lett på skulderen din."

 

10. Et bygg i verden du gjerne vil se er..

Det er egentlig ikke en bygning, men jeg vil gjerne se Stonehenge. Det er noe jeg alltid har ønsket. 

 

 

De som jeg gir award videre til er:

Skogsalven

Aranel

Frøydis

Nilenna

Solgave

 

~*Branna*~

4 kommentarer

Jeanette

23.07.2011 kl.23:49

Grattis med award :) :)

Branna Laurelin

24.07.2011 kl.09:05

Jeanette: Tusen takk :)

I have dreams

01.08.2011 kl.15:32

"Lykken er som en sommerfugl. Jo mer du jager den, jo mer unnviker den deg. Men hvis du snur oppmerksomheten mot andre ting, vil den komme og sitte lett på skulderen din." åh, for et nydelig sitat, og det så sant det som står, man kan ikke jage lykken eller magien for den saks skyld, den er der hele tiden, om man bare åpner øynene.

jeg har også utrolig lyst å se Stonehenge, og jeg har lyst å stå midt inne i sirkelen, jeg har sett mange steinsirkler, men det er noe spesielt med den.

så artig at du har lyst å reise til Irland, min kjære tilbrakte mye av barndommen sin i Irland, og vi har lenge hatt lyst å reise dit sammen, gjenoppleve magien som er å finne der.

er veldig glad jeg har funnet bloggen din, den er like nydelig og magisk som du er.

Branna Laurelin

01.08.2011 kl.20:16

I have dreams: Å, så vakkert sagt av deg :) Bloggen din er også fantastisk; du tar så utrolig nydelige bilder!

Ja, det er noe helt eget ved Stonehenge. Jeg tror slike steder som det har en egen kraft, forsterket gjennom tidene av menneskers forestilling om dem som noe magisk og mystisk.

Jeg har faktisk vært fire ganger i Irland allerede (en gang i Ennis i County Clare, to ganger i Dublin og omegn, og en gang i Galway & Aran-øyene), men har alltid lyst til å reise tilbake dit. Mitt hjerte og min sjel hører hjemme i Irland, selv om jeg biologisk sett er kav norsk. Det er så absolutt mye magi å finne der, så jeg anbefaler en tur dit på det sterkeste! Se spesielt Newgrange; lik som Stonehenge har det en helt egen kraft.

Igjen, tusen takk, og håper du får oppleve både Irland og Stonehenge i nær fremtid!

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

About me: I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits