Vikingmarked i Sarpsborg

Nå er det lenge siden jeg har blogget, ja. Jeg har rett og slett ikke hatt noe særlig overskudd til å blogge, men i helgen har jeg hatt det så fint at jeg ble inspirert til å blogge litt om det.

På lørdag staset jeg meg nemlig opp i all min prakt, og  min kjære og jeg la i vei til vikingmarked i Sarpsborg. Jeg så riktignok mer ut som en middelalderfrøken enn en viking, men pytt pytt... 

På veien plukket vi med oss Marita, som er den perfekte personen å dra på slike arrangementer med! 

En av de første tingene vi så på markedet, foruten boder og telt og masse viking-redskaper, var denne krabaten: 


Han bare satt på skulderen til matmor hele tiden, og var så gammel at han ikke kunne fly lenger. Men så utrolig skjønn!


Vikingtelt!


Viking-leker. Disse folkene var jøglere, akrobater og sjonglører.

På markedet møtte vi også Frøydis og hennes kjære, og da var det duket for gruppebilde:
Det var også flotte vikingskip der. Min elskede Peter (midt i bildet, med svart skjorte, briller og åre, som ser noe skeptisk ut) var den eneste som orket tanken på å ro noe sted i varmen, så vi andre sto på brygga og så etter båten. 


Barskt.

Og her har vi en annen barsking:


Han her var litt spesiell... Trenger ikke si så mye mer...Vi hadde det så moro! Marita, Peter og jeg ble igjen lengst av alle de besøkende, og ble invitert på middag! Det var helt utrolig koselig. Etter mørkets frembrudd, var det et skikkelig flamme-show, med sjonglering med ild. Dessverre tok kameraet  til Peter kvelden før den tid (til hans store fortvilelse, det var nemlig ikke bare batteriet), så vi fikk ikke tatt noen bilder. Men tro meg når jeg sier det var helt fantastisk! Det var over midnatt da vi endelig snudde nesa hjemover, og Peter og jeg var ikke hjemme før rundt tre om natta. 

For en utrolig fin dag! 

Har du hatt noen flotte sommeropplevelser i år?

~*Branna*~
10 kommentarer

* ~ Alveblod ~ *

01.08.2011 kl.21:34

Ah, det så kos ut! skulle gjerne dratt på noe slikt selv dette året, men får bli neste ^^

Branna Laurelin

01.08.2011 kl.21:54

* ~ Alveblod ~ *: Ja, det må du gjøre :) Jeg gleder meg allerede til neste sommers middelalder- og vikingfestivaler!

I have dreams

01.08.2011 kl.23:53

åh, dette hadde jeg elsket å blitt med på, min kjære og jeg er veldig fascinert av vikingene, hadde vært en helt fantastisk fin opplevelse for oss begge tenker jeg.

den var så fin den kjolen din, en vakker dag skal jeg ha skapet fullt av vakre middelalderkjoler og magiske alvekjoler, og så skal jeg bo i en magisk hytte i skogen :)

Branna Laurelin

01.08.2011 kl.23:57

I have dreams: Det høres veldig likt ut som mine fremtidsplaner :) Må bare bli rik først...

~°Nilenna°~

02.08.2011 kl.00:41

Så mange koselige bilder! Du er nydelig! Det så helt herlig ut! ^^

Jeg har lenge villet dra på et slik marked/festival, men ble ikke i år heller... neste år kanskje? :D Finnes en slik festival her i området, merkelig det hvordan man "glemmer" det, når det er så nært. :p

.~* Neoime *~.

02.08.2011 kl.01:04

Så ut som en veldig koselig dag ^^ Er så svak for slike eventer selv...

Branna Laurelin

02.08.2011 kl.10:35

Silver Inches: Ja, det var så utrolig koselig! En hel dag bare å hygge seg sammen med gode venner, det er det beste som finnes.

Branna Laurelin

02.08.2011 kl.10:36

~Nilenna~: Å, tusen, tusen takk :) Ja, neste år må du holde øynene oppe, for det er kjempegøy!

Ingeborg

02.08.2011 kl.12:01

Jeg leste "dessverre døde kameraten til Peter like før det" - sånn nevnt i en bisetning virket det litt grotesk, så jeg bestemte meg for å lese setningen på nytt. Veldig glad for å høre at det var kameraet og ikke kameraten, selv om kameraet også er et stort tap...

Branna Laurelin

02.08.2011 kl.15:44

Ingeborg: Haha! Fint du leste det en gang til :p Jeg har endret det nå, så det kanskje ikke er så lett å misforstå. Ja, det var veldig synd, men forhåpentligvis går det an å fikse det.

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

About me: I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits