Smykkeprosjektet mitt tar et steg videre

Det som begynte som en vill idé om at jeg hadde bruk for enda en hobby (som om jeg ikke hadde nok å finne på), har raskt utviklet seg til en forretningsidé som nå har blitt realisert. Som noen av dere vet, har jeg nemlig startet min egen nettbutikk, Laurelin Design, hvor jeg selger de smykkene jeg har laget. Adressen er http://epla.no/shops/laurelindesign/

Smykkene jeg har laget til nå er av forsølvet kobber, men jeg har bestemt meg for å ta steget videre til ekte sølv, og har bestilt sølvtråd i forskjellige tykkelser som kommer i posten om noen få dager! *Glede seg* I tillegg skal boden gjøres om til arbeidsrom, slik at jeg slipper å sitte og jobbe ved kjøkkenbordet. 

Jeg har hodet fullt av ideer, og lurer litt på hvordan jeg skal få tid til alt sammen, både harpe, smykkelaging, bokskriving og jobbe 80 % stilling i en butikk... Men det får nok gå på et vis. 

Jeg har tenkt at, hvis jeg greier å få til en grei omsetning av smykkene mine, så skal alle pengene gå til å spare opp til det jeg lenge har ønsket meg av hele mitt hjerte - min egen pedalharpe! Den jeg har her hjemme er jo bare en jeg leier av musikkskolen jeg går på. Det er noe ved å ha sin helt egen harpe, som man selv har valgt ut... Det er en av mine største drømmer. 

Så kryss fingrene for meg, for at dette skal gå bra!

 

~*Branna*~

8 kommentarer

Jeanette

07.08.2011 kl.15:31

Krysser det som krysses kan!! :) Stolt av deg lille venn, dette fikser du :)

Branna Laurelin

07.08.2011 kl.18:09

Jeanette: Tusen takk! :) Håper det.

Cilith

07.08.2011 kl.20:30

Du lager helt fantastisk nydelige smykker. Hvor mye vil en harpe bli å koste? =)

Branna Laurelin

07.08.2011 kl.21:03

Cilith: Tusen, tusen takk! En konsertharpe (med pedaler) med god kvalitet ligger på 100 000,- og oppover... Så det er en del sparing som må til, for jeg har ikke noe lyst til å ta opp forbrukslån for å få råd til en.

Folkeharper (med klaffer) av god kvalitet og med 36-40 strenger begynner på ca. 20 000,-. Men man kan få tak i små folkeharper fra rundt 7000,- uten frakt. Det finnes selvfølgelig også billigere harper, men de er som oftest ikke verdt det, for de er ofte av dårlig kvalitet både når det gjelder lyd og struktur.

Litt mye info, kanskje :p

Cilith

07.08.2011 kl.21:49

Det litt å strebe etter! Det virker som det er en stor lidenskap du har. Men jeg skjønner jo at du ikke vil ta opp lån, i og med at totalprisen blir veldig mye høyere enn hvis du kan betale fra egen pengetaske. Jeg har tatt opp lån til en grei brukt-bil, det merkes godt på økonomien ift. nedbetalinga.

Det er igrunnen ganske dyrt for harper da! Men kvalitet koster. Synes det er hyggelig at du tar deg tid til utfyllende svar jeg. Det var jo det jeg ønsket, så takk! ^^

Branna Laurelin

07.08.2011 kl.22:06

Cilith: Ja, harpemusikken er min aller største lidenskap, derfor synes jeg det er verdt hver eneste krone. Jeg håper på at smykkene mine kan bidra til at jeg oppnår drømmen litt fortere, i alle fall :)

Bare hyggelig, og bare spør om det er noe mer du lurer på!

Malin Kristine

07.08.2011 kl.22:12

Vakre smykker! Gleder meg til å se mer av ditt arbeid :)

Branna Laurelin

07.08.2011 kl.22:32

Malin Kristine: Tusen takk! Det kommer mer snart, må bare få tid til å sette meg ned og lage dem :)

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

About me: I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits