Første solgte smykke, og smykkeproduksjonen fortsetter!

Nå er jeg glad, kan dere tro!

I dag fikk mine kjære Mystic Forest ørepynt en ny eier.Jeg er så lykkelig akkurat nå, fordi jeg nå er et ganske stort skritt videre på vei med butikken min! 

Om det er noen som ønsket seg øredobbene, så er det forresten bare å si fra, så kan jeg lage et nytt par til deg. Det er fort gjort :) 

 

Og så har jeg laget et nytt smykke, som jeg kaller River Treasures Collier, siden det er laget med ekte ferskvannsperler. Dette er i forsølvet kobber, men jeg har nå fått inn ekte sølvtråd, som betyr at jeg kan lage alt i ekte sølv nå! Må bare ha en bedre vekt slik at jeg kan finne ut hvor mye jeg bruker av alt. 

 

Yay!

~*Branna*~

10 kommentarer

I have dreams

09.08.2011 kl.22:35

du lager helt utrolig vakre ting og både smykket og øredobbene falt veldig i smak, du er virkelig kreativ, ikke bare spiller du harpe så vakkert at man får tårer i øynene, jeg fikk ihvertfall det sist gang jeg hørte på deg, du er så utrolig dyktig med hendene.

jeg er glad jeg har funnet bloggen din, for er det noe som vekker frem smilet hos meg er det lys levende mennesker og sjeler som følger sine hjerter og drømmer.

lykke til videre med butikken, jeg er sikker på at dine smykker vil finne veien til mange og vekke stor glede hos dem :)

Malin Kristine

09.08.2011 kl.22:36

De øredobbene er utrolig fine! Elsker den grønnfargen. Desverre så kan jeg ikke bruke øredobber (ser litt rart ut på utvidede ører syns jeg). Du skal ikke se bort ifra at jeg kjøper noe etterhvert. Ikke bare er det fine smykker, men det går jo til en god sak også :)

Branna Laurelin

10.08.2011 kl.00:01

I have dreams: Å, tusen, tusen takk! :) Det varmet godt, skal jeg si. Fikk nesten tårer i øynene selv. Jeg håper du har rett angående smykkene mine, men uansett er det verdt arbeidet med å lage dem, for de har i hvert fall gitt meg stor glede :)

Branna Laurelin

10.08.2011 kl.00:03

Malin Kristine: Tusen takk! Ja, kan skjønne at du ikke kan bruke øredobber da. Men serien med grønt blad finnes som triskele-anheng og et collier også, og så dukker det sikkert opp flere smykker med de bladene, for jeg har ikke brukt dem opp ennå :)

* ~ Alveblod ~ *

10.08.2011 kl.00:23

Gratulerer kjære deg! Smykkene dine er magiske! :)

Branna Laurelin

10.08.2011 kl.01:24

* ~ Alveblod ~ *: Aww, tusen takk :)

Beate Hulderhale

10.08.2011 kl.11:23

Så herlig! Utrolig bra av deg å begynne på noe slikt som dette :)

Branna Laurelin

10.08.2011 kl.12:07

Beate Hulderhale: Tusen takk! Gleder meg til du kommer hjem igjen, forresten. Perfect Day er nesten klar :)

Cecilie R

13.09.2011 kl.07:39

Så utrolig flink du er! virkelig lekkre smykker...

Branna Laurelin

13.09.2011 kl.20:10

Cecilie R: Takk! Nå kommer det snart flere smykker, for jeg finn nye materialer i dag! *Glad*

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

About me: I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits