Nye smykker i ekte sølv!

Da har jeg endelig begynt å jobbe med edelt metall! Fikk masse fine ting i posten her om dagen, sølvtråd i forskjellige tykkelser, sølvkjede metervare og ørekroker :) 

Jeg bestemte meg for et ganske enkelt design (for å spare på sølvet), men likevel "alveaktig", med spiraler og hengende dingledangler på. Jeg fant noen små fluoritt-stener jeg hadde liggende, og resultatet:Med matchende ørepynt:Hva synes dere? Jeg ble ganske fornøyd. 

Jeg tenkte jeg skulle bruke dette grunndesignet i sølvsmykkene mine, bare variere hva som henger på. Jeg har noen konkylier, perler og blader liggende som jeg tenkte jeg kunne lage noe fint ut av. 

Smykkene kan kjøpes på Epla-butikken min: Laurelin Design.

Jeg har også tatt nye produktbilder av alle smykkene, som dere kan se på butikken. Lånte display fra jobben, hihi. Det har sine fordeler å jobbe i en gullsmed. Bakgrunnen er en av mine kjære eføy-planter. Hva synes dere om bildene? 

 

~*Branna*~

6 kommentarer

Elizabeth

17.08.2011 kl.11:52

Kult! Det ser innmari profft ut :) Og jeg er superfan av den alvisk-aktige designen! Husker at jeg pleide å sitte å drodle med alviske smykke- og klesdesign selv mens den verste Tolkien-feberen herja ^^ Tror det toppa seg da jeg skisserte opp en lysestake som ikke for alt i verden ville kunne stått oppreist :D

Branna Laurelin

17.08.2011 kl.11:56

Elizabeth: Tusen takk! Bildene er faktisk tatt med Peters mobil... Overraskende bra kvalitet. Hehe, jeg skulle likt å ha sett den lysestaken :)

Nilenna

17.08.2011 kl.12:20

Veldig fine de ble! ^^ Du er flink! Alveaktige ja, hihi :D

I have dreams

17.08.2011 kl.16:11

jeg synes alvedesignet ditt er så vakkert, det ble virkelig magisk, smykket får meg til å tenke på elementet vann, jeg ser for meg en skjønnhet vevet sammen av sol, vind og regn, en regnbue skinner gjennom fluoritt-stenene, og sølvet representerer for meg evigheten, det ble veldig ethereal.

Branna Laurelin

17.08.2011 kl.18:32

Nilenna: Tusen takk skal du ha :)

Branna Laurelin

17.08.2011 kl.18:33

I have dreams: Tusen takk :) Du skriver alltid så vakkert. Nesten så jeg burde leie deg inn til å skrive beskrivelsene av smykkene mine ;)

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

About me: I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits