Høsten er her!

I går våknet jeg opp med en skikkelig høstfølelse. Regnet trommet på vindusruta, og da jeg kikket ut la jeg merke til at bladene allerede begynte å gulne ute.

Mange synes sikkert ovennevnte scenario høres grått og trist ut, men jeg elsker faktisk høsten! Jeg liker regnet, de fantastiske fargene, at man kan ha på seg mange av de fine klærne som er for varme om sommeren... og det faktum at jeg selv har bursdag på høsten gjør jo ikke årstiden noe verre. 

Jeg fikk så veldig lyst til å ta noen skikkelige høstbilder, men har dessverre bare mitt mobilkamera, og kvaliteten på bildene er derfor så som så. Men jeg håper de likevel kan formidle litt av den høstfølelsen jeg selv hadde der jeg tuslet rundt i regnet i går.
Se så fine farger!
Plommene i hagen er snart modne.


Rosene mine i alle stadier - knopper, i blomst, og visne...


Er ikke paraplyen min fin? Jeg er så glad i den.


Da jeg kom hjem var det duket for en forandring i dekoren inne. Nå er det høsten som gjelder! Må bare finne noen fine kubbelys til den flotte lysestaken.


Dagens antrekk. Beklager at bilde ble litt mørkt, som sagt, mobilkamera...

Topp: Arvet av mamma

Korsett: Orchard Corset. Korsettet er egentlig sjokoladebrunt "skinn". 

Skjørt: Fått av snille Marita. Dette er også brunt...

***

Å, og så fikk jeg vitnemålet mitt fra Blindern i går:


*Stolt*

***

Så, slik så min høstdag ut!

 

Hva betyr høsten for deg?

 

~*Branna*~

2 kommentarer

Malin Kristine

25.08.2011 kl.22:09

Gratulerer med vitnemålet! Mange fine bilder av høsten og deg :)

Jeg har egentlig et rart forhold til høsten. På en side så gruer jeg meg kjempe mye og det føles nesten som om livet er over når skolestart nærmer seg. Jeg koser meg på skolen, men jeg syns det er vanskelig å stå opp når mørket og kulden kommer. På den andre siden så er høsten utrolig fin. Mange fine farger og lukter, og luften føles så frisk. Man kan med god samvittighet sitte inne på grå dager, med lys og varm drikke. Tror jeg hadde koset meg ekstra vis jeg kunne brukt hele tiden med en god bok inne i varmen, og kunne ta meg en tur ut i den friske luften når det passer.

Branna Laurelin

26.08.2011 kl.10:08

Malin Kristine: Tusen takk! Ja, jeg vet hvordan det er når høstsemesteret starter, det blir liksom kjas og mas helt fra starten av, siden det er så kort. Jeg er heller ikke noe glad i mørket, så det er jo en ulempe med høsten. Men man får bare prøve å se på alt det positive ved høsten i stedet! :)

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits