Museumstur og alvebesøk! (Masse bilder)

På søndag fikk Peter og jeg besøk av min kjære venninne Marita. Mange av dere leser sikkert bloggen hennes, Elven Kingdom. Og hvis ikke dere gjør det, så har dere gått glipp av noe, for den er helt fantastisk!

Historie- og middelalderentusiaster som vi er, bestemte vi oss for å stikke innom Historisk museum i Oslo. Der inne var det mye fint å se på, kan dere tro! 


Slike fine, gamle kors er helt perfekte til å posere med! Bildet er tatt av Peter med Marita sitt kamera (som forklarer den gode kvaliteten... Mine bilder inne i museet ble ikke bra).


Marita fant noen fine samuraisverd, til sin store entusiasme :o (Dette illustrerer hvor dårlig jeg var til å ta bilder der inne...). Hihi!


Samuraisverd.

Så fikk vi karret oss hjemover til meg og Peter her vi bor utenfor Drammen. Vi skulle nemlig ha fårikål til middag, som snille Peter kokkelerte for oss. Mens vi ventet på at maten skulle ble ferdig, fikk Marita prøve harpa mi:


Synes dere ikke hun kledde den veldig godt? 


Det er så mye moro man kan gjøre med hår... som å veve det inn mellom harpestrengene :D


Eller gre alt sammen forover og leke It fra The Addams Family. 

Det var så fin fullmåne den kvelden, så jeg og Marita gikk oss en tur ned til Sølfastøya som ligger rett nedenfor der hvor jeg bor. 


Prøver ut hvordan det nye kameraet mitt fungerer i mørket! Ikke så verst resultat, må jeg si. 


"Epic pose" - Ble litt stivt, men jeg er ganske ny på dette med å være episk... 

Etter maten var det duket for kjeks og masse annet godt.


Shamrock laget av Skittles... Symboliserer min og Maritas felles kjærlighet for Irland (og Skittles). 


The cookie must die!!!


Se, så blide og glade jenter som har fått så god mat! Her har vi også fått lurt med den ekstremt kameraskye Peter, som dere kan se refleksjonen av i vinduet, hihi. 


Japanese pose!

For en herlig dag det var! En skikkelig tøysedag i godt lag :)

 

~*Branna*~

2 kommentarer

~°Nilenna°~

15.09.2011 kl.21:50

Du er nydelig Renate! Det første bildet var så fint av deg, og fine grønne antrekket! :D Så jo ut som en koselig dag, med historie og gamle fine mystiske ting! ^^ hihi

Branna Laurelin

15.09.2011 kl.22:25

~Nilenna~: Aww, tusen tusen takk! Jeg blir så glad for slike hyggelige komplimenter :) Ja, det var en kjempekoselig dag!

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

About me: I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits