Impulsiv skogtur i finværet

På onsdager har jeg fri fra jobben, siden det er da jeg har min ukentlige harpetime inne i Oslo. Men i går ble harpetimen avlyst, og plutselig satt jeg der med flere timer til rådighet. Solen strålte, og det var varmt og godt. Jeg ble plutselig grepet av et ønske om å dra langt vekk fra alle mennesker og lyden av bilder, og bare glemme tiden en stund. Så da la jeg bare på vei opp i skogen som er rett over huset jeg bor i!

Jeg fant en sti jeg aldri hadde sett før, og begynte å følge den oppover i skogen, opp og opp. Det var ganske tett skog, og skyggefullt, men veldig trolsk og vakkert!


Se så nydelige mosegrodde steiner!


De steinene ser ut til å være ruinene av noe. Å, som jeg skulle ha visst hva som en gang har stått her, og hvor lenge det er siden! Dette er jo midt i skauen, langt fra alle veier... Spennende!


Fluesopp!

Etter en stund så innså jeg at stien for lengst hadde blitt borte for meg... Etter mye virring frem og tilbake, fant jeg endelig veien ned til grusstien igjen, og bestemte meg for å gå et sted som var mer kjent for meg. Selv om det var større fare for å bli sett av turgåere, så ville jeg ikke risikere å gå meg helt vill heller, surrehue som jeg er, *fnise*.


Et vakkert lite fossefall. 

Jeg fulgte bekken oppover til over fallet, over en liten bru......og fant et stille lite sted rett nede ved bekken:Noe mange ikke vet, er at jeg spiller et annet instrument i tillegg til harpe... Nemlig irsk blikkfløyte :) Jeg tok timer av en ire da jeg var 17-18 år. For en stund siden gravde jeg fløytene mine frem igjen, etter flere år uten å ha spilt noe særlig. I går tok jeg med meg fløytene opp i skogen. Det er ingenting som å spille av livets lyst når man er helt alene!


Fine, slitte gullfløyta mi <3

Så satt jeg der og spilte og koste meg og tenkte på veldig lite frem til sola begynte å gå ned og det begynte å bli kjølig.

Det er så deilig med slike dager!

***

Liker du å gå tur i skogen?

 

~*Branna*~

4 kommentarer

annettesfoto

16.09.2011 kl.14:40

Det så skikkelig koselig ut, man får mye ut av å være i naturen. Mer energi f.eks, og en ro i sjelen. ja, jeg liker veldig godt å gå i skogen, selv om det ikke blir så ofte som det burde.

Branna Laurelin

16.09.2011 kl.22:09

annettesfoto: Ja, jeg er så enig :) Naturen har alltid vært en stor inspirasjonskilde for meg. Jeg er heller ikke ute i skogen så ofte som jeg burde, men skal bli flinkere på det!

Naviana

22.09.2011 kl.21:35

Virkelig koselige bilder :) Sitter her og tenker at nå skulle jeg hatt noe annet enn et utrooolig tregt mobilt bredbånd, så jeg kunne sett harpevideoene dine!

Branna Laurelin

22.09.2011 kl.22:19

Naviana: Takk! Så koselig å høre :) Hehe, jeg tror jeg hadde gått på veggen med kun mobilt bredbånd.

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits