Ny frisyre, dagens antrekk og bursdagsfeiring!

I dag har jeg hatt bursdag!

*Hiver ballonger og konfetti i luften og danser rundt i ring*

Jeg er altså veldig, veldig glad i å ha bursdag, og det kommer jeg alltid til å være. Frokost på sengen, god middag, kaker og presanger - hva er det å ikke elske med en slik dag? 

I tillegg har jeg vært så heldig å få en hel langhelg fri fra jobben! Så jeg hadde fri i dag, og skal ikke tilbake før på tirsdag :) Kan ting bli mer perfekt?

Først på agendaen i dag sto en besøk til frisøren. 

Jeg har hele livet ønsket meg krøller. Jeg er nemlig født med pinnerett, glatt og slett hår som er umulig å sette opp fordi ting bare sklir ut... Og er rimelig lei av det. Jeg har hatt langt hår mesteparten av livet, men har klippet det ganske så kort i det siste fordi jeg var så lei. Men så har jeg innsett at siden det jeg egentlig vil ha er krøller, så får jeg bare gjøre noe med det!

Slik ser håret mitt ut "i virkeligheten". Bildet er tatt på 17. mai i år, så det er ikke helt ferskt, men det var det beste jeg kunne finne hvor jeg ikke har krøllet håret. Jeg har jo fått litt lengre hår siden da også. I slutten av juli var jeg hos frisøren og tok headlines, som gir krøller i noen uker, men ikke noe permanent resultat. Som noen av dere sikkert har sett av bilder på bloggen her siden da, så fikk jeg en del bølger i håret av det, men det ble liksom ikke nok krøll for meg... Jeg vasker ikke håret hver dag, og de dagene jeg ikke skulle vaske det var det meste ute etter en god natts søvn, og da var det et svare styr med vann i håret og skum og hele pakka for å få tilbake bølgene.

Så i dag har jeg tatt ordentlig permanent, og slik ble det:


Noen steder ble det mer krøllete enn andre. Underhåret mitt, det innerst mot halsen og nakken, har krøllet seg veldig i bittesmå, kjempesøte korketrekkere, mens mye av overhåret har blitt mer bølgete enn krøllete. Men totalt sett ble jeg veldig fornøyd! Nå gjenstår det bare å se om herligheten holder gjennom en natt eller to med søvn. 

Min elskede Peter er utrolig god, da... Han hadde jo allerede gitt meg et kjempefint kompaktkamera i bursdagspresang, som jeg fikk for et par uker siden (se dette innlegget her). Men i dag fikk jeg altså enda en gave, en nydelig kjole som han visste at jeg hadde ønsket meg. Er han ikke snill? Her er et bilde av kjolen:


Beklager at bakgrunnen ble så lys, men bildet ble veldig mørkt, og jeg gadd ikke ta et nytt et, så jeg bare justerte mellomtonene for å få frem fargen på kjolen bedre. Den er altså mørkebrun, og utrolig deilig å ha på seg!

Etter middag kom min kjære mor og hennes mann Morten, samt verdens herligste hund, på besøk. Her er noen bilder fra feiringen.


Mamma


Morten


Blid og fornøyd bursdagsjente!


Peter får et vått kyss av verdens beste firbente vesen. 


Posering ved gavebordet! Blant annet har jeg fått en nydelig blomsterbukett og tørkerullholder fra jobben (snille kolleger jeg har!), penger fra Bestemor og Bestefar, og fra Mamma og Morten fikk jeg en kjempehendig notatbok til musikknoter, musematte med blomst og noter på, og masse fine harpenoter :) Flere gaver er sannsynligvis også på vei, ettersom jeg skal ha enda et bursdagsselskap med Pappa og alle tre brødrene mine på søndag! 

Jeg er så utrolig heldig!


The resulting mess...

I morgen kveld skal jeg ut på The Dubliner i Oslo med venninnene mine fra Blindern, og jeg gleder meg masse! Det skal bli så moro!

Er du glad i å feire bursdagen din?

 

~*Branna*~

16 kommentarer

~°Nilenna°~

23.09.2011 kl.23:12

Jeg syns du lignet på mammaen din. :) Fine bursdagsbarnet med nye krøller! ^^ Likte kjolen din. Jeg har snart bursdag selv... :)

Branna Laurelin

23.09.2011 kl.23:18

~Nilenna~: Tusen takk :) Hehe, jeg hører veldig ofte at jeg ligner på Mamma! Så da må det jo være sant. Å, så moro at du også har bursdag snart :) Høsten er den beste tiden å ha bursdag på, synes jeg.

jeanette

23.09.2011 kl.23:52

Har gave til deg jeg også :) så vi må ses snart :) nydelig kjole! Grattis med dagen :)

Branna Laurelin

23.09.2011 kl.23:56

jeanette: Å, du er vel god, da! Tusen takk! Ja, vi må virkelig treffes snart, det er jo lenge siden sist nå og mye å prate om :)

Mentalvirus

24.09.2011 kl.00:23

Mens alle de med krøller ønsker rett hår. Man vil alltid ha de man ikke har o.O

Nydelig kjole! Og gratulerer med dagen ^^

Frøydis Sylvestris

24.09.2011 kl.00:41

Så nydelig kjole! :O *gnage litt på tommelneglen i ren og skjær grønnøyd tøysemisunnelse* ;) Den kledte deg godt!

Jeg har totally ikke glemt harpedateplanene! Vi må absolutt treffes en dag! ^.^

Frøydis Sylvestris

24.09.2011 kl.01:12

Jeg glemte å si at sveisen din er snasen! Det ble fiint!

Malin Kristine

24.09.2011 kl.09:56

Gratulerer med dagen på etterskudd! Håret ditt ble kjempe fint :) Vurderer å ta permanent selv, etter flere år med hår som ikke vil krølle seg.

Kos dere på The Dubliners i kveld!

Malin Kristine

24.09.2011 kl.10:43

* The Dubliner

Branna Laurelin

24.09.2011 kl.10:58

Frøydis Sylvestris: Tusen takk :D Kjolen er kjøpt på Candle Art, hvis du har lyst til å kopiere. Og ja, vi må ha harpedate snart, jeg skal snakke med Beate om det :)

Branna Laurelin

24.09.2011 kl.10:59

Mentalvirus: Ja, det er vel gjerne sånn det er med hår. Jeg synes krøller er kjempefint på de fleste, jeg, selv om de kanskje ikke synes det selv.

Tusen takk skal du ha! :)

Branna Laurelin

24.09.2011 kl.11:01

Malin Kristine: Tusen takk :) Ja, jeg anbefaler virkelig å ta permanent. Om ikke det skulle bli helt bra, så får man i hvert fall fred i sjelen når man vet man har prøvd alt.

Takk, vi skal gjøre vårt beste! Tror nok ikke det blir veldig vanskelig å kose seg på The Dubliner :)

Camilla Rose

25.09.2011 kl.01:15

Vakre, vakre deg! Du ser nydelig ut i kjolen. Så koselig innlegg :D Klem fra meg <3

Branna Laurelin

25.09.2011 kl.11:35

Camilla Rose: Tusen, tusen takk :)

Silje S.

25.09.2011 kl.19:01

Hei ^^

Må først få gratulere deg med flotte krøllar og bursdag på overskudd, og deretter fortelle deg at du har ein kjempeflott blogg og at du er verkeleg begava på harpe! *drømme seg vekk til harpespel*

Eg snubla over bloggen din etter eg fann link på Marita sin blogg, som eg har fulgt i fleire år (og eg trur vi følgjer fleire av dei same bloggane). Du verkar som ein hyggeleg, flott og spennande person med fleire felles interesser, så eg kjem nok til å stikke innom her i ny og ne ^^

Ha ein god kveld <3

Branna Laurelin

25.09.2011 kl.20:23

Silje S.: Ååå, tusen takk skal du ha! Så utrolig koselig at du liker både bloggen og harpemusikken min :) Særlig harpemusikken er jo noe som jeg alltid har drømt om å kunne nå ut til folk med, så jeg blir så glad for slike kommentarer.

Å, Marita sin blogg er helt fantastisk! Og hun er en herlig person også :)

Tusen takk, og jeg håper å "se" deg igjen her! Ha en kjempefin kveld videre du også ^^

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

About me: I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits