Jentekveld på The Dubliner

I går var jeg ute sammen med venninnene mine på favorittstedet mitt i Oslo, nemlig den irske puben The Dubliner. Har mange gode minner derfra! Hvis noen av dere bor i nærheten av Oslo, og liker Irland, irsk musikk og god stemning, men ikke har vært der før, så må dere virkelig ta dere en tur dit. Spesielt i helgen, for da er det levende tradisjonell irsk musikk. Ofte, slik som i går, kommer bandene helt fra Irland for å fremføre! Og det er jo fantastisk, den beste musikken i verden. 

Jeg var der sammen med fem venninner fra mine studier på UiO, som alle er supre jenter som jeg har hatt det så mye moro sammen med! Det at jeg hadde bursdag på fredag var en fin unnskyldning for å feire litt, spesielt siden det gjerne går en stund mellom hver gang vi ser hverandre, siden jeg jo bor i Drammen og de i Oslo. Men jeg må virkelig bli flinkere til å finne på ting sammen med dem! 

Her er noen bilder fra kvelden!


Grønn neglelakk for anledningen. Skulle jo på irsk pub! 


Her har jeg funnet meg til rette inne på puben! 


Meg og Beate, som jeg spiller harpe sammen med (hun synger). 


Elizabeth, Ingvild og Beate.


Dette er Ingeborg og Kristine. Og meg da, linselusa.


Her ser jeg riktig så lur ut... Husker ikke helt hva jeg tenkte på.


Her er jeg veldig beveget av musikken. Irsk musikk ligger i hjertet mitt og sjelen min, og jeg kan virkelig bare drømme meg langt vekk når jeg hører det. Noe jeg er i ferd med å gjøre her, ser det ut som. 


Det var ikke lenge før jeg måtte ut på dansegulvet. Jeg pleide å danse irsk dans (slik som for eksempel den kjente dansegruppa Riverdance gjør, for dere som ikke vet hva det er) da jeg var i tenårene, og savner det veldig. Jeg har dessverre et dårlig kne, og kan ikke danse lenge før det slår seg vrangt, så derfor danser jeg ikke så mye lenger. Men noen ganger så må jeg bare (etter et par-tre glass vin for å få opp motet), og trinnene sitter ennå :) Bandet belønnet meg med å dedikere en sang til meg senere på kvelden, og jeg begynte nesten å gråte. For selv om de umulig kan ha visst det, så var det en sang som ligger hjertet mitt spesielt nært... Så det var ganske sterkt.


Bandet, fantastisk flinke karer fra Irland! Han nærmest spilte både tverrfløyte, irsk fløyte og Uillean pipe (irsk sekkepipe)! Og han i midten så veldig ung ut, men var utrolig dyktig på fele. 

*Trekker et lykkelig sukk*

Det var virkelig en helt fantastisk fin kveld! Tusen takk, jenter!

***

I kveld har jeg også hatt bursdagsfeiring, faktisk! Jeg har hatt besøk av Pappa og hans samboer, mine tre brødre og min eldste brors kjæreste. Det var kjempekoselig, men jeg glemte å ta bilder! Jaja... Jeg har i hvert fall feiret i tre dager til ende nå! Så nå er det på tide å roe ned. I morgen skal jeg bare slappe av og kose meg, tenker jeg. 

 

Har du hatt en fin helg?

 

~*Branna*~

6 kommentarer

Eva

26.09.2011 kl.12:23

Så godt å bli feiret masse da :)

Har aldri vært der før, men kan virke som mitt type sted :D Må prøves!

Branna Laurelin

26.09.2011 kl.17:52

Eva: Ja, det var utrolig koselig! Og du må så absolutt ta turen dit! The Dubliner er helt knall!

Rose

26.09.2011 kl.23:01

Har virkelig fått sansen for bloggen din (og deg) :D og jeg liker korsettet ditt. Er litt korsett-obsessed selv! *fnise*

Frøydis Sylvestris

27.09.2011 kl.01:24

Så koselig! Det er virkelig hyggelig der. :) Måtte dere reservere bord? Lurer litt på hvor fullt det egentlig blir der i helgene nå for tiden...

Branna Laurelin

27.09.2011 kl.08:45

Rose: Tusen takk! ^^

Korsettet er kjøpt på Orchard Corsets, her: http://www.orchardcorset.com/Crepe-Suzette-305-Authentic-Tight-Lacing-Premium-Brown-Leather-Underbust-Corset_p_14827.html

Sånn hvis du skulle få lyst på et selv :) Det er et utrol

ig behagelig korsett! Men størrelsene er veldig store, mitt er egentlig altfor stort selv om det er min vanlige korsettstørrelse, så det kan være lurt å bestille i en størrelse mindre enn du vanligvis bruker.

Branna Laurelin

27.09.2011 kl.08:47

Frøydis Sylvestris: Nei, vi reserverte ikke bord, men vi skulle nok ha gjort det, for det var bare flaks at vi fant et ledig et i nærheten av bandet litt utover kvelden. Men jeg er ikke sikker på om det går an å reservere bord med mindre man skal spise, noe vi ikke skulle. Det var i alle fall veldig fullt der nå på lørdag!

Vi må dra dit sammen en dag! :D

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

About me: I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits