En ny harpe blir født

Hei alle sammen!

Nå er det en stund siden sist... jeg har rett og slett ikke hatt så mye å blogge om, eller så mye energi til å blogge. Men nå går ting bedre, så jeg tenkte jeg skulle fortelle dere om noe som jeg gleder meg veldig til!

Som noen av dere vet, så bestilte jeg en ny harpe før sommerferien :) Men da fikk jeg dessverre beskjed om at han som lager den ikke kunne begynne før i september! Vel, september har kommet og gått, og i slutten av måneden fikk jeg endelig de første bildene av min nye harpe-in-the-making:


Her ser dere ryggen på harpa (den buede konstruksjonen), klangbunnen (den høye platen) og det som skal bli en meget vakkert utskåret søyle (den firkantede stokken).

Tror dere ikke jeg hvinte av opprømthet da jeg endelig fikk se de første bildene av min nye skjønnhet? :D 

Hvis alt går bra, vil den være ferdig i løpet av november (som plutselig ikke er så lenge til!). Og da vil den se slik ut:


Er den ikke vakker? Modellen heter Laurel Leaf, fordi bladene som snor seg oppover søylen er forgyllede laurbærblader.

Å, jeg kan nesten ikke vente! 

Jeg tenkte jeg skulle vise dere flere bilder ettersom prossessen fortsetter!

***

Jeg har besluttet å gi opp klassisk musikk, som jeg aldri har brent noe særlig for, til fordel for den musikken som jeg egentlig brenner for, nemlig keltisk- og folkinspirerte sanger, irske melodier og andre melodier som faktisk betyr noe for meg personlig. Den beslutningen har lettet en stor bør fra mine skuldre, og jeg føler mer glede over harpespillingen enn på lenge. 

Her er et bilde av meg som stemmer Elysia, min første "ordentlige" harpe.


Elysia er en veldig vakker harpe, men lyden når dessverre ikke mål, og det er derfor jeg trenger en ny. Elysia står hjemme hos Beate. Vi har nemlig startet en duo sammen, hvor hun synger, og jeg spiller harpe :) Beate har en nydelig sangstemme, bare se dette tidligere innlegget med video. 

 

Hva synes du om den nye harpa mi?

 

~*Branna*~

12 kommentarer

Eva

18.10.2011 kl.21:41

Oi, den var nydelig!!! Skjønner godt at du gleder deg ja :D

Frøydis Sylvestris

18.10.2011 kl.22:14

Oi, den kommer til å bli dritfin! :O

Branna Laurelin

18.10.2011 kl.22:23

Eva: Ja, jeg vet!!!! *Hoppe rundt i begeistring*

Sorry, jeg er bare litt gira :)

Branna Laurelin

18.10.2011 kl.22:27

Frøydis Sylvestris: Jaaa! :D :D

Ooh, forresten, vi må virkelig få til en harpe-date snart! Det er bare det at jeg har så mye å gjøre hele tiden, og jobber en del, at jeg tror det blir vanskelig å finne en dag hvor alle kan! Men vi skal få det til til slutt :)

Jeg må advare om at den harpa jeg har hos Beate skurrer så mye i lyden at det nesten er flaut å vise den frem, men det er i det minste en harpe, og Beate forsikrer meg om at det ikke er like ille for de som hører på som for meg som spiller :p

Silje S.

19.10.2011 kl.08:57

Gratulerer! Det ser jo ut til å verte ei nydeleg harpe ^^

Naviana

19.10.2011 kl.15:45

Virkelig en av de vakreste harpene jeg har sett! Åhhh <3 Lykke til med å følge din egen musikksti.

Branna Laurelin

19.10.2011 kl.18:13

Silje S.: Takk! ^^

Branna Laurelin

19.10.2011 kl.18:18

Naviana: Tusen takk ^^ Det er en stor lettelse å endelig ha innsett hvor jeg vil med musikken min :) Den harpemodellen er en av de vakreste jeg har sett også, så jeg har ønsket meg akkurat den modellen i flere år! Iiih, gleder meg sånn :)

Tara Yáviel

21.10.2011 kl.01:38

åh så vakker! Jeg er blir helt målløs :)

Branna Laurelin

21.10.2011 kl.09:14

pixietrixie: Hyggelig å høre at det ikke bare er jeg som har falt pladask :)

°Vinterperle°

23.04.2012 kl.22:50

Ååh, den heter jo nesten det samme som deg: Laurelin - Laurel Leaf <3 Nydelig!

Begge er kjempefine, men skjønner at du piroriterer lyd - det er jo tross alt musikk det er snakk om her! :D

Branna Laurelin

23.04.2012 kl.23:48

Vinterperle: Jeg endte faktisk opp med å kalle den nye harpa for Laurelin også. I begynnelsen var det jo bare navnet på butikken min (Laurelin Design), men nå er det også harpa mi :)

Ja, lyden er det viktigste, uansett :) Har jo fremdeles Elysia også, da.

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

About me: I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits