Secret Garden

 

~*~

I går dro jeg og Peter på Secret Garden-konsert. Jeg har vært fan av Secret Garden siden jeg var liten, og har alltid hatt lyst til å se dem spille live. Stor var derfor min skuffelse på fredag, da jeg fant ut at de hadde spilt i Drammen dagen før. Heldigvis, så vi at de skulle spille i Skien i går :) Jeg ble så begeistret over muligheten til å få se dem, at Peter sa vi kunne dra og se dem selv om det betydde halvannen times kjøretur hver vei!

Jeg kledde meg for anledningen i grønt og lilla: farger som jeg føler passet godt til den stemningen som musikken til Secret Garden inspirerer i meg.

 

Så bar det av sted. Det var lang vei, men det var virkelig verdt det! Konserten var utrolig stemningsfull og vakker, og jeg kjente meg flere ganger så beveget at tårene presset litt på bak øyelokkene. Blant annet fremførte de flere sanger fra den helt nye cd'en Winter Poem, som kom ut i dag.


Her er duoen som Secret Garden består av: irske Fionnuala Sherry på fiolin, og den norske komponisten og pianisten Rolf Løvland.

Med seg for anledningen hadde de sangeren Kathrine Iversen, som har en helt nydelig stemme! Henne vil jeg høre mer av.

Etter konserten annonserte Fionnuala at det ville være mulig å få kjøpt den nye cd'en, pluss Fionnualas nye soloalbum, og attpåtil få dem signert! Jeg gav Peter et bedende blikk, og siden han er helten min, så sprang han ut for å finne en minibank slik at vi kunne få kjøpt begge cd'ene.

Vi fikk til og med vekslet noen ord med Fionnuala, som var veldig hyggelig, og omtenksomt ønsket oss en trygg tur hjem da hun fikk høre at vi hadde kommet hele veien fra Drammen.


Den nye Secret Garden-cd'en, Winter Poem, med signaturer.Fionnualas nye cd, Songs From Before, også signert ^^ Her er det tradisjonell irsk musikk som er i fokus, helt midt i blinken for meg!

~*~

 

Secret Garden kommer alltid til å stå høyt på lista over stemningsmusikk, de inspirerer meg til kreativitet og bringer meg ro. 

Hva synes du om Secret Garden?

 

~*Branna*~

 

11 kommentarer

~ Camilla Rose ~

15.11.2011 kl.00:31

Jeg elsker Secret Garden.. åh, de har inspirert meg utrolig mye! Så heldig du er så fikk oppleve å høre dem spille. Først Within Temptation og nå Secret Garden! Heldig du er *fnise* Nydelig antrekk hadde du også! :)

annettesfoto

15.11.2011 kl.00:38

Jeg har brukt musikken deres i flere innlegg i det siste, og det er ikke uten grunn. Jeg har likt dem siden de vant Grand Prix i 1995, og hører på dem den dag i dag. Det er musikk jeg setter på for å få ro i sjelen, men også for å stimulere kreativiteten litt. Sjelefull musikk som er balsam for både hjernen og hjertet.

Branna Laurelin

15.11.2011 kl.00:40

~ Camilla Rose ~ : Aw, tusen takk ^^ Ja, jeg føler meg veldig heldig i musikkveien for tiden. Jeg håper du også får muligheten til å se dem en gang :)

Naviana

15.11.2011 kl.00:50

Ååh, så heldig du var som fikk oppleve dem! :) Jeg er vokst opp med musikken til Secret Garden, har hørt utrolig mye på musikken deres i løpet av livet. Så de ligger i hjertet mitt. Skulle veldig gjerne sett dem live en gang. Jeg har vært på veldig få konserter i livet, men vurderer veldig veldig sterkt å anskaffe konsertbilletter til Loreena McKennitt neste vår, selv om det innebærer å reise helt til London eller Amsterdam... Det er en av 5 ting jeg MÅ gjøre før jeg dør... hehe.

Branna Laurelin

15.11.2011 kl.08:34

annettesfoto: Kunne ikke vært mer enig!

Branna Laurelin

15.11.2011 kl.08:40

Naviana: Jeg håper du får sjansen til å se Secret Garden live :) Og jeg har også fryktelig lyst til å dra og se Loreena McKennitt til våren, for hun er mitt største idol og har betydd så mye for meg gjennom livet... Men jeg tror ikke jeg får råd, nå fremover må jeg spinke og spare for å betale ned den harpa jeg har bestilt... Håper du får muligheten til å se henne! :)

Birginga

15.11.2011 kl.10:24

De har utrolig vakker musikk. Skulle virkelig ønske jeg hadde råd til å bli med.. Men når vi er inne på Loreena, så tenkte jeg å dra og se henne i Budapest, hvis d passer med skolen. Det er jo en så fin by.. Hvis ikke, er heller ikke Tyskland så langt unna..

Men håper du koste deg max i publikum, Renate <3

Naviana

15.11.2011 kl.22:03

Jaa :) Jeg forguder Loreena, ingen når inn til sjelen min som henne... <3 Kan vel ikke kalle henne et idol akkurat, selv om jeg skulle ønske jeg kunne si det, om jeg var litt mer inn i å lage musikk ;) Nå har ikke jeg så mye penger selv for tiden, men har så veldig lyst, og tenker jeg jo kunne kombinert konsert med en liten reise i England, har nemlig aldri vært der selv om jeg drømmer litt om det... har jo vært overalt ellers på de britiske øyene ;)

Birginga

16.11.2011 kl.11:10

Ja, sjelsmusikk for alle drømmere <3

London er en fin by. Og hvis du drar dit for å se henne, må du ta deg en times tur ut av byen med tog for å se Stonehenge ;) Har ikke vært der selv ennå, men har utrolig lyst til å dra dit på høsten eller vinteren (av en eller annen grunn).

Silje S.

16.11.2011 kl.17:43

Secret Garden <3 Så flott at du fekk opplevd dei live, det vart sikkert ein minnerik kveld. Skulle ønske eg fekk sjansen til å høyre dei eingong, fine musikken ^^

Føyer til at eg også har svært lyst til å sjå Loreena McKennitt til våren. Ho er ein av dei absolutte favorittartistane mine og musikken hennar er berre magisk for meg. Ingen kan ta meg inn i meg sjølv eller ut av kroppen som ho kan, ingen kan lage stemning og fortelje historier som ho. Ho er fortryllande <3 Eg har vore på nippen til å kjøpe billetter fleire gonger, men veit at eg eigentleg ikkje har råd.. *viiiiil*

Malin Kristine

17.11.2011 kl.11:00

Å, så koselig! Jeg må innrømme at det er veldig legne siden jeg har hørt på Secret Garden. Fikk det litt opp i halsen når vi måtte høre på Inside I'm Singing hver eneste dag i julen på jobben. Litt synd egentlig, for det er jo kjempe nydelig musikk. Jeg får sjekke ut det nye albumet :)

Jeg ser mange av dere snakker om å se Loreena McKennitt. Selv om penger er et problem, så syns jeg dere alle bør gripe muligheten. Det er jo ikke så ofte man får sjangsen til å se henne, og man vet jo ikke når man får den muligheten igjen :) Jeg kjøpte meg bilett til London første dagen de ble lagt ut og fikk meg biletter ganske langt frem. Gleder meg så utrolig mye! Har selv ønsket å se henne siden jeg var 12 år. Det var faktisk ikke så alt for dyrt. Det koster rundt 400 kr, og flybilett kan man jo få veldig billig om dagen. Grip sjangsen, så kanskje jeg ser noen av dere der!

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

About me: I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits