Godt nyttår!

Litt på etterskudd, men men... Det er ikke lenge siden jeg sto opp, hehe. Ble litt sent i går, kan man si. Vi har en slags tradisjon med at vi feirer nyttårsaften hos en venninne av meg fra videregående, og det er alltid veldig koselig ^^

Her er noen bilder av mitt antrekk for kvelden:


Plommefarget kjole med mørkebrunt belte og strømpebukser. 


Og noen av de nye smykkene jeg fikk til jul: Et nydelig keltisk kors som Marita har laget, og noen nydelige gulløredobber med ametyst og peridot som jeg fikk av svigermor.

Nyttårsfeiringen var koselig, som alltid :) Vi fikk kalkun med stuffing, og det var helt himmelsk godt! Etter middagen gikk vi ut og så på rakettene. Jeg er elendig på å ta bilder av fyrverkeri, så dette var det beste jeg fikk til. Det var litt tåkete i natt også.Og så glemte jeg helt å ta bilder resten av kvelden :p Men det var i alle fall kjempekoselig å se igjen folk vi ellers ser altfor sjeldent! 

 

Hvordan var din nyttårsfeiring?

Godt nytt år!

 

~*Branna*~

12 kommentarer

~ Huldra ~

02.01.2012 kl.10:44

Du var kjempefin :D Og jeg har helt glemt å si hvor vakker den nye harpa di er, helt fantastisk - skjønner godt at du er fornøyd :)

Selv feiret jeg med naboene våre, som er svogern min og samboern hans. Veldig rolig kveld, siden minstemann lå og sov, men det ble da en rakett og litt stjerneskudd, samt et par glass vin og massssssse god mat. GODT NYTTÅR!!!

Turid ring Østensvig

02.01.2012 kl.14:01

Varme nyttårsønsker til dere begge fra oss to på Knardalåsen. Bildene av deg er rett og slett vakre.

Klem fra Turid, og Ivar hilser så masse fra sitt skrivebord der arbeidene er mange.Han er selvsagt stolt av disse bildene.

Dere er alltid velkommen til oss!

Branna Laurelin

02.01.2012 kl.21:26

~ Huldra ~: Tusen takk ^^

Høres ut som du også hadde en koselig nyttårsfeiring!

Branna Laurelin

02.01.2012 kl.21:27

Turid ring Østensvig: Tusen, tusen takk! Det varmer godt å høre :) Kanskje vi tar oss en tur snart, det er altfor lenge siden sist!

°Vinterperle°

06.01.2012 kl.11:15

Å, så magisk - du spiller harpe! :D Ett av mine favorittinstrumenter. Har lenge drømt om å lære meg det, men er nok for gammel, også er vel instrumentet temmelig dyrt... Godt nytt år ;)

Branna Laurelin

06.01.2012 kl.21:42

My Rakel: Man er aldri for gammel! Ifølge bloggen din er du 20 år, det er like gammel som jeg var da jeg begynte :) Jeg har nå spilt i fire år, og kommer aldri til å slutte. Jeg kunne til og med ha valgt å begynne på musikkhøgskolen hvis jeg hadde orket å øve i tre timer om dagen og lære meg all teorien. Jeg holdt på å gå den veien, men det er jo egentlig mye morsommere å bare kose seg med harpa og spille det jeg vil :)

Dyre er de, ja. Den nye som jeg har kjøpt (verdens vakreste) kostet meg nesten 40 000,- tilsammen med frakt og toll, men den er absolutt verdt det! Bare spør meg hvis du lurer på noe, kanskje jeg kan hjelpe deg med å finne en god, rimelig harpe du har råd til hvis du virkelig har lyst til å begynne å spille. Du bor jo til og med i Oslo! Da kan du begynne på harpeprogrammet på Oslo musikk- og kulturskole (der jeg tar timer) og leie en harpe for nesten ingenting, og du trenger ikke kunne noen verdens ting på forhånd, men lærer alt du trenger av en god lærer (som også er min lærer).

Hvis du drømmer om det, så la det skje! :)

°Vinterperle°

06.01.2012 kl.22:06

Å, er det sant! Men hvordan gikk du frem? Kjøpte du førsten harpe, eller kunne du piano fra før? Jeg har hørt at det er lurt å kunne det, ettersom det er basert på ca. samme system. Oi, såpass. Hvor stort er egentlig miljøet i Norge? Er det mange som driver med det?

Så mange penger- du er virkelig dedikert, og det beundrer jeg deg for :) Å, på Oslo Musikk- og kulturskole, det visste jeg ikke. Så gøy! Å, nå fikk jeg nytt håp :D Takk. Jeg skal virkelig undersøke det. Har planer om å ta et år hvor jeg jobber, tjener penger og tar diverse kurs og går på foredrag, og da nå vurderer jeg harpekurs. Skulle jeg ikke trodd.

Takk igjen^^ God helg :)

Branna Laurelin

08.01.2012 kl.01:50

My Rakel: Jeg hadde ingen musikalsk bakgrunn (bortsett fra tin whistle), bare kjøpte en liten (dårlig) harpe og begynte å lære meg selv. Men jeg fant heldigvis en lærer innen ett år, som har lært av meg alle uvanene og gjort at jeg kan utvikle meg. Så du trenger ikke kunne noe fra før. Det er lurt med et godt gehør, spesielt hvis du vil spille folkemusikk. Og kunne C-skalaen. Noter må du nok lære deg, men det er ikke vanskelig. Jeg lærte meg det selv.

Det er ikke noe stort miljø. Faktisk ganske lite, i forhold til de fleste andre instrumenter. Jeg kjenner ikke så mange andre harpister, og kan bare nevne en håndfull norske harpister ved navn. Så vi trenger flere!

Ja, harper er dyre, men det er mange instrumenter. De er jo ofte håndlaget, og veldig teknisk avanserte. Så det er bare å spare. Men inntil da så kan du jo som sagt undersøke på Musikkskolen :) Det hadde vært så gøy om du hadde begynt. Der får vi en 25-minutters time en gang i uka (jeg får 50 minutter annenhver uke pga lang reisevei), og så er det en konsert i halvåret hvor man kan vise hva man har lært.

Håper du melder deg på, og får innpass!

Bare hyggelig ^^ Fortsatt god helg til deg også!

°Vinterperle°

09.01.2012 kl.10:35

Å, det er jo enda bedre, for jeg har ikke noen musikalsk bakgrunn selv, annet enn at jeg synger litt. Jeg vet ikke hvor godt gehør jeg har, men jeg er hvartfall ikke tonedøv x) Og noter har jeg så vidt begynt å lære meg nå i kortimene på skolen. Takk for tips, så kan jeg øve å c-skala og trene opp på de nevnte tingene før jeg kommer til kurset :D

Haha, ja. Håper jeg få høre deg spille live en gang. Har hørt/sett en video av deg tror jeg. Veldig fint!

Ja, de fleste instrumenter er dyre av nettopp disse årsakene. Å! Ja, jeg har veldig lyst. Har til og med fortalt til enkelte at jeg har planer om å begynne, så da må jeg nesten :D Bra du har fått det tilbudet, og veldig morsomt med konsert :D

Branna Laurelin

09.01.2012 kl.12:42

My Rakel: Bare hyggelig å kunne hjelpe ^^ Jeg håper du kan begynne å ta harpetimer. Uansett, du må bare si fra hvis du har lyst til å prøve en av harpene mine, for å se om du liker det. Enten hjemme hos meg i Drammen, eller den harpa jeg har stående hos ei venninne i Oslo som jeg har en duo med.

09.01.2012 kl.21:27

Å, det hadde jo vært veldig koselig :) Du vet, pappa er faktisk fra drammen, så jeg er halvt drammenser^^

Branna Laurelin

10.01.2012 kl.19:45

Anonym: Kult :) Selv er jeg egentlig ikke fra Drammen, men fra Sætre, som er ca. en halvtimes kjøretur unna, men har bodd her i over fem år.

Hvis du vil kan du søke meg opp på Facebook, hvis du har det, så er det lettere å kontakte hverandre hvis det skulle være noe :) Jeg heter egentlig Renate Kvalsvik.

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

About me: I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits