Min Tumblr

Tenkte bare jeg skulle fortelle dere om Tumblr'en min, hvis ikke dere allerede har sett den:


Klikk på bildet for å gå til min tumblr.

Foreløpig er det mest reblogging av andres bilder på den, men jeg tenkte kanskje jeg skulle prøve å gjøre den til en mer ordentlig blogg, bare på engelsk... Men er ikke sikker på det ennå. Det er så deilig, når man ikke har energi til å blogge om noe, eller når man ikke har noe å blogge om, å bare reblogge fine bilder og drømme seg litt vekk. 

 

Hva synes du om Tumblr generelt? Liker du best reblogging, eller når den brukes mer som en ordentlig blogg med mer tekst og informasjon om bloggeren?

 

~*Branna*~

6 kommentarer

°Vinterperle°

11.01.2012 kl.21:36

Jeg vet ikke hva jeg synes. Føler at siden (nesten) det eneste man gjør er å reblogge så er litt juks, men det er jo veldig mange inspirerende bilder for de som følger :) Jeg blir også veldig selvbevisst, lurer på hvor de finner alle de fine bildene! Jeg hadde aldri klart å ha en sånn tumblr :P Jeg stiller meg hvertfall ikke likegyldig^^ Men ja, gjerne informasjon om bloggeren.

~ Huldra ~

11.01.2012 kl.22:20

Har faktisk aldri vært inne på tumblr før nå, så jeg har ikke noe grunnlag å mene noe om det tror jeg hehe. Litt info er jo ålreit, men jeg liker nok bedre en plain blogg med bilder (som denne), og tumblr som reblogg :) Enig at det er inspirerende og deilig å se på fine bilder, så den er helt fin som den er, syns jeg :D

Branna Laurelin

12.01.2012 kl.19:34

My Rakel: Det er veldig lett å ha en tumblr, for hvis man ikke er i humør til å drive med seriøs blogging, så kan man bare reblogge andres bilder og spre dem. Det hender jeg legger ut egne bilder og videoer også, men ikke så ofte. Man har jo liksom ikke noen kontroll over bildene man legger ut der, de blir jo bare reblogget og reblogget av andre hvis de føler for det. Så det begrenser på en måte hva jeg velger å legge ut der. Jeg tror jeg vil ha mer tekst der etterhvert, men ikke like mye som her.

Branna Laurelin

12.01.2012 kl.19:35

~ Huldra ~: Takk for innspillet :) Man blir litt avhengig av tumblr også, av å se på fine bilder... Det er veldig fint å bli minnet på at det finnes så mye vakkert i verden!

Wilwarin

12.01.2012 kl.19:44

Synst det er gøy med litt forskjellig. Det er det eg synst er så fantastisk med tumblr - at det er så mange muligheiter og måtar å gjere ting på. Det er alltid noko nytt å oppdage. Likar både "reine" fine-inspirerande-bilder-bloggar, meir humor-relaterte og .. selvfølgelig alt Ringenes Herre og Harry Potter og Narnia-relatert ^^ Synst det med reblogging er heilt ja.. greitt, men synst, så sant det er mogleg, at det må vere mulig å finne tilbake til den originale kjelda - ein flickr-account f.eks. For om folk har eitt fint bilde så har dei mest sannsynlig fleire som eg óg ville likt :)

Din var nydelig! :D *følger*

Branna Laurelin

12.01.2012 kl.21:54

Wilwarin: Takk skal du ha *rødme litt*

Og takk for ditt synspunkt :) Jeg må innrømme at jeg var litt forvirret over meningen med Tumblr i begynnelsen, men jeg har også innsett at det er veldig mange muligheter med den. Så jeg bruker den mer og mer.

Har du en tumblr?

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

About me: I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits