Harpevideo: Banquet Hall

Nå er tiden endelig inne for å vise dere hvordan den nye harpa mi, som jeg har kalt Laurelin, høres ut! Jeg er fremdeles helt fortryllet av harpa mi, og er så glad for at jeg kjøpte den! På onsdag tok jeg den med på harpetimen slik at læreren min kunne få prøvd den, og hun også virket fornøyd. Jeg synes lyden er så fin, og den kommer bare til å utvikle seg og bli enda finere og dypere i løpet av de neste par årene. Gleder meg!

Jeg tenkte jeg skulle vise dere en av de sangene som jeg alltid har hatt lyst til å lære meg, men liksom aldri fått gjort... Jeg fikk notene til jul av min svigermor, så da fikk jeg endelig muligheten :) Sangen heter Banquet Hall, og er komponert av en av mine største idoler, Loreena McKennitt.

 Flere videoer kommer etter hvert, og det blir nok mer Loreena McKennitt! Jeg fikk nemlig mange andre Loreena McKennitt-noter til jul også *fryder seg* 

 

~*Branna*~

15 kommentarer

Naviana

20.01.2012 kl.10:25

Ååh, så vakkert du spiller <3 Sier JA til mer Loreena!

°Vinterperle°

20.01.2012 kl.11:53

Kjempefint! Koselig gave - noter :) Gleder meg til å høre mer!

~°Nilenna°~

20.01.2012 kl.12:37

Aww, den dukken som står der.. en slik har jeg også! :D En liten alvejente! <3

Veldig fint du spiller! ^^ Lager du noe musikk selv, eller har du tenkt til det? ^_^

Branna Laurelin

20.01.2012 kl.19:47

Naviana: Takk! ^^ Jeg setter så pris på å høre det! Da blir det nok mer Loreena snart, ja! Elsker å spille sangene hennes :)

Branna Laurelin

20.01.2012 kl.19:50

My Rakel: Tusen takk :) Ja, noter er en kjempefin gave! Spesielt når det er fra en artist jeg er så glad i som Loreena <3

Silje S.

20.01.2012 kl.19:50

*lukke øynene, høyre og smile* ^^

Branna Laurelin

20.01.2012 kl.19:54

~Nilenna~: Hihi, så gøy at du har samme dukken! Jeg pleide å samle på porselensdukker da jeg var yngre, så jeg har 17 stykker til sammen. Men det er bare noen få som får stå fremme, da. Har ikke plass til alle. Hun her heter Elessi, og hadde små grønne vinger en gang, men de finner jeg ikke... Hm, kanskje jeg skulle laget et eget innlegg om porselensdukkene mine? De er jo veldig fine :)

Tusen takk ^^ Nei, jeg lager ikke noe særlig musikk selv, for det er så mye ferdiglaget musikk som jeg kan tenke meg å lære meg. Men det kan hende jeg lager noe etterhvert. Jeg har noen melodier i hodet som jeg kunne tenke meg å få ut, men har liksom ikke fått somlet meg til å sette meg ned og lage et arrangement. Jeg pleier ofte å lage egne arrangementer av andres melodier, da :)

Branna Laurelin

20.01.2012 kl.19:56

Silje S.: Koselig ^^

~°Nilenna°~

20.01.2012 kl.20:04

Porselensdukker er nydelige! Jeg har bare den ene feen selv. Men farmor har noen. Vi var så heldige at vi fikk leke med dem som barn. Det var alltid like kjekt! ^^ Snille farmor. <3 Jeg syns du skal lage et innlegg om dukkene ja! Hihi! *vil se* Håper du finner vingene hennes!

Jeg forstår. Er nok kjekt å lære seg sanger som finnes ja og som man liker. Får man det til da, så får man nok en god følelse av det! :) Det å lage musikk må også være fantastisk da! :D Håper jeg en dag får hørt dine egne sanger da! ^^ hihi

Branna Laurelin

20.01.2012 kl.20:12

~Nilenna~: Da skal vi ikke se bort fra at det kommer et porselensdukke-innlegg :)

Hm, nå har du inspirert meg litt når det kommer til å lage egen musikk... Kanskje hvis jeg får litt mer tid en dag, så skal jeg sette meg ned foran musikkprogrammet jeg har på PC og være litt kreativ ^^

Neirahda

17.03.2012 kl.22:26

This is absolutely beautiful, Branna...

Branna Laurelin

18.03.2012 kl.11:28

Neirahda: Thank you so much! :) I love that song, so it was a real joy to learn it and to play it.

Skade Vikinghulder

25.04.2012 kl.22:53

Herlighet så ufattelig vakkert. Jeg er mektig imponert altså! Og jeg tror Peter liker det også, ser han stadig vekk ser på deg (speilbilde i vinduet) hihi....søtt :) Han er heldig som får høre deg spille masse! Nydelig...

Branna Laurelin

25.04.2012 kl.23:03

Skade Vikinghulder: Åååå, tusen takk! ^_^ Hehe, jeg la merke til det da jeg så videoen, speilbildet av Peter som kikker bort på meg hele tiden <3 Han er så god!

Skade Vikinghulder

25.04.2012 kl.23:36

Kjempesøtt :D

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

About me: I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits