Kobbersmykkene er ferdige

Da var smykkene jeg har jobbet med en stund ferdige! Jeg tror jeg har brukt mer tid på kobberanhengene mine enn noen andre smykker jeg har laget tidligere. 

Først noen nærbilder av de keltiske anhengene. Jeg måtte bruke blitz for å få frem detaljene. Det var viktig for meg at de skulle se litt gamle og "slitte" ut, og håper jeg har klart å oppnå det.

 
Triquetra i kobber.


Triskele i kobber.

 

I tillegg har jeg laget et smykke til, i all hemmelighet, som skulle være en (nokså forsinket) bursdagsgave til min kjære venninne Beate. Nå har hun fått det, så jeg kan endelig vise det frem til dere :)


Et kobberanheng formet som et eføyblad.


De tre anhengene sammen.

 

På lørdag smekket jeg også sammen et par øredobber i kobber med ferskvannsperler:
Jeg prøvde også å ta noen bilder av meg selv med smykkene. Styret fælt med stativ og timer på kameraet og fløy frem og tilbake :) Jeg synes ikke det er så lett å være både fotograf og modell samtidig (er jo ikke noe særlig dreven på noen av delene), og synes ikke smykkene kom så bra frem, men da får dere i hvert fall en viss anelse om størrelsen på smykkene.


Triskele og perleørepynt.


Triquetra.

 

Nå må jeg bare bestemme meg for om jeg skal selge dem eller beholde dem selv... Det er skikkelig vanskelig, for jeg fikk på en måte et så personlig forhold til dem etter alt arbeidet. Samtidig så blir det jo ikke butikk av å beholde allting selv. Gudene vet jeg kan trenge litt ekstra penger til å betale ned harpa så fort som mulig. Dilemma... Hva synes dere?

~*Branna*~

23 kommentarer

°Vinterperle°

26.01.2012 kl.18:08

Kan du ikke selge de og lage flere? :) Tok jo litt tid, men om du lager flere kan du jo velge hvilke du likte best og beholde de.

Branna Laurelin

26.01.2012 kl.18:17

My Rakel: Jo, det er jo en mulighet, men synes det er så kjedelig å lage flere av en ting :p Liker å lage litt forskjellige ting, for da blir det jo på en måte unikt. Og de keltiske symbolene er så tungvinne å skjære til, hehe.

~ Camilla Rose ~

26.01.2012 kl.18:52

Hihi, hvis du vil selge, så vil jeg gjeeerne kjøpe et smykke av deg! Elsker slike keltiske smykker <3 Pleier du å ta mye for smykkene dine? Du er så flink! :D <3

Branna Laurelin

26.01.2012 kl.19:07

~ Camilla Rose ~ : Tusen takk! :D Hvis jeg bestemmer meg for å selge, så kommer hvert av de keltiske anhengene til å ligge på 500,-. Uansett så tror jeg at jeg skal lage flere av hvert av dem, for har fått så positiv respons allerede. Så de kommer nok for salg til slutt :) Må bare kjøpe mer kobberleire. Tenkte jeg skulle lage i sølv også. Jeg skal si fra til deg hvis de kommer for salg i nettbutikken :)

Cilith

26.01.2012 kl.21:37

Vakkert... En dag det er råd for det ønsker jeg også å kjøpe smykke av deg. Eføy-bladet forelsket jeg meg helt i.. <3

Linda

26.01.2012 kl.22:01

Åh, så nydelige anheng! MYE penere enn masseproduksjonssmykkene man får kjøpt i butikker. Du må skrike ut hvis du bestemmer deg for å selge disse (eller noe som ligner)!! :)

Branna Laurelin

26.01.2012 kl.22:06

Cilith: Å, tusen takk :) Det er nok mulig jeg lager flere av eføybladet snart :)

Branna Laurelin

26.01.2012 kl.22:13

Linda Arrfjes: Tusen takk skal du ha ^^ Det setter jeg veldig pris på å høre! Jeg kommer nok til å lage disse på nytt så fort jeg får kjøpt inn mer materialer.

Elizabeth

26.01.2012 kl.22:54

Kjempefine! :D Og de har akkurat den rette "atmosfæren" eller hva jeg skal si ... du vet, sånn umiddelbar keltisk-følelse :) (Si ifra hvis du vil være kombinert smykkemodell og portrettbilde-prøvekanin for meg en gang, forresten; jeg prøver stadig å bli flinkere til å gjøre mer enn bare naturfoto, også kunne vi spart oss for litt selvutløserknot, begge to ^^)

Katrine

26.01.2012 kl.22:58

Smykkene var nydelige! : ) Selger du? :)

Det eføybladet var virkelig nydelig! Jeg elsker eføy og samler alt jeg kan få av det ^^

Branna Laurelin

27.01.2012 kl.10:05

Elizabeth: Takk :) Bra jeg har oppnådd det jeg ville med dem! Hadde egentlig vært gøy å sitte modell for mine egne smykker en gang, ja :) Jeg er ikke så flink til å posere og sånn, men man lærer jo så lenge man lever!

Branna Laurelin

27.01.2012 kl.10:07

Katrine: Tusen takk :) Jeg har mer eller mindre kommet frem til at jeg lager alle smykkene på nytt og selger dem, så kan jeg beholde "originalene" selv :) Så da kommer de sikkert for salg i Epla-butikken min snart. Skal si fra her på bloggen når de er klare ^^

~ Huldra ~

27.01.2012 kl.12:28

Kjempefine! Jeg hadde nok solgt dem, også heller beholdt en senere, for som du sier; det blir ikke penger av å beholde dem selv :) Og du får helt sikkert solgt dem så fine som de er :D

Branna Laurelin

27.01.2012 kl.22:03

~ Huldra ~: Tusen takk! Jeg har bestemt meg for å lage flere som jeg kan selge, men beholde disse selv :) Det er noe spesielt med dem.

Kristine c:

06.02.2012 kl.21:47

Bloggen din får meg bare til og savne Irland såå mye mer :c

Branna Laurelin

06.02.2012 kl.23:49

Kristine c: : Ååå :) Savn er en vemodig følelse, men jeg tar det som et kompliment at bloggen min inspirerer til Irland-savn hos deg. Jeg vet hvordan det er å savne Irland, for jeg gjør det hver eneste dag selv, så inderlig at det gjør litt vondt inni meg. Hjertet mitt hører til der.

Birginga

12.02.2012 kl.02:56

Nydelig, nydelig, nydelig, som alltid!!! E så gla førr at æ fikk d eføy-smykket <3 Du e fantastisk!

Branna Laurelin

12.02.2012 kl.11:34

Birginga: Awwwww *rødme* Tusen takk! :D

Carina

22.02.2012 kl.23:41

Fine smykker!

Hvorfor bor du ikke i Irland hvis du savner det så mye at det gjør vondt? Og hvis hjertet ditt hører til der? Det er ihvertfall et land jeg har lyst til å reise til.

Branna Laurelin

24.02.2012 kl.20:26

Carina: Takk :)

Akk, det er ikke alltid man kan gjøre det man helst vil gjøre. Familie, venner og ikke minst min kjære mann holder meg her hjemme. Det ville nok ikke bare vært enkelt å bo i Irland, for det ville sannsynligvis vært veldig vanskelig for både meg og ham å finne oss jobber der, særlig nå som det ikke går så veldig bra med økonomien der nede. Peter har nok ikke så veldig lyst til å flytte dit, heller.

Men hvem vet hva fremtiden bringer? :)

Carina

27.02.2012 kl.00:42

Åja =) Ja det er nok ikke bare bare å forlate familie og venner. Men det er jo ikke sååå langt dit da ;) Hadde vært noe annet om det var på andre siden av jorda liksom.

Da får man bare benytte feriene så godt man kan =) Jeg har også kjempelyst til å reise til Irland, har aldri vært der. Men jeg har så uendelig mange steder jeg skal reise, vet ikke hvilke jeg skal velge først ;)

Og ja, man vet jo aldri =)

Branna Laurelin

27.02.2012 kl.20:26

Carina: Ja, man har alltids ferier. Det er jo dyrt å reise dit, så jeg får ikke dratt så ofte, men jeg og mannen min planlegger en tur til høsten hvis vi får råd.

Håper du også får dratt dit snart! Det er virkelig et vidunderlig land ^_^

Carina

27.02.2012 kl.23:27

Jaja, jo sjeldnerne man er et sted, jo mer spesielt er det :)

Ja jeg skal nok dit. Jeg vet bare ikke hva jeg vil prioritere først; å reise til et land for å oppleve landet, eller reise for å dykke. Fordi om jeg vil reise for å se et nytt land, vil jeg gjerne til Irland og Skottland, og gjerne London enda en gang. Men så har jeg jo veldig lyst til å dykke, og da er det mer sånne sydenland som er ideelle(selvom det skal være gøy å dykke i temperert vann også, men jeg har noen visse dyr jeg vil se).

Menmen, får se hva det blir til :D

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

About me: I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits