Healing

I går da jeg besøkte Marita var jeg så heldig å få oppleve å bli healet for første gang. Det er egentlig noe jeg har hatt lyst til å prøve lenge, men det har liksom aldri blitt noe av. Jeg er veldig glad jeg fikk oppleve det i går :)


Her ligger jeg på healing-benken med krystaller over hele meg, som Marita valgte ut spesielt for meg og mine behov. Jeg kunne føle energien i krystallene, spesielt i de jeg hadde i hendene og den i pannen. 

Det var en veldig beroligende atmosfære i alvehulen hennes (det er det jo alltid, men spesielt da), med røkelse og vakker, rolig musikk i bakgrunnen. Marita beveget seg rolig rundt meg og løste opp i masse energiblokkeringer på forskjellige steder i kroppen og frigjorde negativ energi som har bygget seg opp inne i meg. Jeg kunne føle det i form av små muskelrykninger. Det var veldig spesielt. 


Den magiske healerpusen Rolex hjalp til mot slutten ved å legge seg mellom knærne mine, som er et spesielt svakt punkt på meg, og pirke på dem med potene sine :)  Han er så fantastisk søt og god og rar, den pusen der. 

Jeg skal ikke gå inn på alt det jeg tenkte og følte mens hun healet meg, for det er veldig personlig og varierer fra person til person, men jeg kan si at det var en ufattelig dyp og innsiktsfull opplevelse. Jeg lærte ting om meg selv som jeg aldri har visst før. I ettertid har jeg vært fylt med en fin, indre ro. 

Jeg tror alle mennesker kan ha godt av slik healing! 

 

Har du blitt healet noen gang?

 

~*Branna*~

10 kommentarer

Tara Yáviel

15.03.2012 kl.19:01

Så herlig:) Og for en nydelig pus!

Har opplevd healing før, men ikke med krystaller, men utforsker selv krystallenes healende makt for tiden. Det er utrolig spesielt, og man føler seg så.. ren? Innvendig etterpå. Jeg gikk til reiki-healing med vondter og smerter, og gikk derfra en liten time etterpå med fjærlette steg og utrolig godt humør, uten noen smerter. Det burde vært en selvfølge å få litt positiv "energipåfylling" i blant!:)

°Vinterperle°

15.03.2012 kl.19:08

Så behagelig og spennende og ikke minst gøy! Hihi, magisk-healer-pus^^

Jeg har blitt healet en gang, der healern(en mann) trykket på diverse punkter, lette etter ting som ikke skulle være der, og som hadde en slags masse som han dro små biter av og teipet fast på bestemte punkter som skulle fungere som en slags rensing. Jeg hadde et hudproblem som jeg prøvde å bli kvitt, men det fungerte dessverre ikke.

Men har veldig lyst til å prøve en mer sjelelig og spirituell form for healing for å bli kvitt negativ energi - har for mye av det for tiden. :/ Slitsomt.

Godt å høre at det var en så positiv og utviklende opplevelse for deg :)

Fenris.

15.03.2012 kl.22:29

Jeg har nå aldri blitt healet i livet mitt, men i denne spesielle tidsperioden i året (Slutten av mars er alltid noe.. hard for meg å gå igjennom..) så burde jeg nok kanskje fått en Healing.. En jeg virkelig kunne tenke meg å få det av, er Marita. Du er heldig som har fått møte henne igjen, hun er jo bare super koselig! Det er nå gått hvertfall 3 år siden jeg så henne sist, ikke det at jeg tror hun husker meg noe særlig.. Haha, jeg har endret meg en del siden da. Fantastisk og bra at du føler deg bedre! Dette innlegget ga meg virkelig noe å tenke på.. Håper den positive energien fortsetter å holde seg oppe!!

Branna Laurelin

15.03.2012 kl.23:20

Tara Yáviel: Ja, du burde virkelig prøve med krystaller! Høres ut som en veldig flink healer du var hos også, da :)

Branna Laurelin

15.03.2012 kl.23:21

My Rakel: Så leit at healingen ikke fungerte. Jeg har aldri hørt om den typen healing, jeg. Jeg sverger i alle fall til Marita sin healing nå. Du kan sikkert kontakte henne og høre om hun kan heale deg? Hun er sååå flink!

Branna Laurelin

15.03.2012 kl.23:24

Fenris.: Det er sikkert bare å kontakte Marita, så vil hun nok hjelpe deg :) Jeg og Marita har blitt så gode venner på veldig kort tid, så jeg har tilbrakt veldig mye tid med henne siden i fjor sommer. Hun er et fantastisk menneske, og en av de personene jeg er mest glad i <3

Tusen takk! Bra jeg kunne inspirere litt ^_^

Neirahda

16.03.2012 kl.13:06

Hello, Branna!

It´s lovely how Marita used the crystals and minerals with you. I sometimes use this therapy (normally, when I practice reiki) and I´ve to say it´s extremely healing. The magic of the minerals and crystals is very powerful. By the way, my favourite one is amethist, and yours?

Blessings,

Neirahda

PD. Rolex is probably the cutest cat I´ve ever seen, hehe.

Branna Laurelin

16.03.2012 kl.19:18

Neirahda: Yes, the more time I spend around crystals, the more I can feel their energy. It's really exciting :) Marita is an expert, so I trust her completely with crystals and healing.

It is funny that your favourite is amethyst, because next to peridot, amethyst is also my favourite crystal :) It has always been. I have some beautiful amethysts at home, including an amethyst crystal ball and an amethyst pendulum that I really love.

Oh, and Rolex is by far my favourite cat, too :) He has so much personality! And he looks like a wizard.

Blessings to you.

Silje S.

19.03.2012 kl.00:21

Det var veldig koseleg og interessant å lese om din healing-seanse med Marita :) Eg har full tiltro til evnene hennar og om eg nokon gong får muligheit til å prøve ut denne formen for healing skulle eg ønske det vart hos ho. Sjølv er eg også svært fascinert av krystaller og healing med krystaller, og har allereie ei relativt stor samling steinar i ei kiste. Eg prøver å lese meg opp på lærdom og har håp om å kunne lære meg healing i framtida, dersom eg finn ut at eg har evner for det. Enn sålenge bruker eg dei få steinane eg "kjenner", då spesielt amethysten (som alltid har vore min stein). Ellers er eg svært glad i rosenkvart, moseagat og rav <3

PS: Herlege pusen ^^

Branna Laurelin

19.03.2012 kl.08:49

Silje S.: Ja, hun er virkelig fantastisk. Og det hadde jeg syntes selv om jeg ikke var venn med henne på forhånd, hehe :) Du bør virkelig prøve å bli healet en gang!

Ametysten er min favorittkrystall også. Ved siden av peridot :)

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

About me: I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits