En liten hilsen fra skogen (video)

Hei hei!

Mens vi venter på at jeg skal få somlet meg til å lage innlegg del 2 om turen til Bergen, så tenkte jeg bare at jeg skulle dele en liten skogtur med dere. Dette er fra torsdag kveld, da jeg bestemte meg for å ta en gåtur i skogen. Jeg glemte kameraet mitt, så alle disse bildene er tatt med mobilen (og er derfor ganske dårlige), men det var så vakkert lys den kvelden at jeg bare må dele dem likevel.

While we wait for me to get around to making Part 2 about the trip to Bergen, I just thought I'd share a little forest walk with you. This is from Thursday evening, when I decided to take a stroll through the woods. I forgot my camera, so all of these photos are taken using my phone (and are therefore pretty blurry), but the light was so beautiful that evening I just had to share them anyway.


Stien som leder opp fra veien vår og til skogen.    The path leading from the neighbourhood and up to the woods.
Seee det lyset! Magisk ^_^     Look at that light! Magical ^_^


Lyyyyys.    Liiiiiiiight.


Fine, hvite små blomster.    Pretty little white flowers.


Kose på lille bregnen.     Cuddles the little fern.

 

Hehe, og så gjorde jeg noe skummelt noe, og laget en liten videohilsen til dere. Advarsel: Jeg hadde jo bare mobilen med meg, og videokvaliteten er ganske dårlig. Lyden også, men jeg håper dere klarer å høre det jeg sier likevel. Ikke var det planlagt heller, så jeg sier mye rart... Men jeg har lyst til å vise den til dere likevel, fordi - vel, jeg synes det er så skummelt å snakke foran kamera, så hvis ikke jeg viser den så vil jeg på en måte ha vært nervøs helt forgjeves :p

And then I made a little video greeting in Norwegian. The sound and picture is pretty bad, though.

 

~*Branna*~

21 kommentarer

Skade Vikinghulder

10.06.2012 kl.22:28

Haha, krattete er bra XD Syns det var en fin liten snutt jeg :) Ikkeno å være nervøs for å vise fram jaffal! Jeg har faktisk tenkt på å lage videoblogg selv, men har kviet meg litt haha. Men kanskje jeg tør nå..? ;) Fin skog har du der. Ha en super kveld, søte du!

~ Camilla Rose ~

10.06.2012 kl.22:36

Oiii, det var fin skog det! *beundre de fine bildene* og så søt du er på video! ^^

°Vinterperle°

10.06.2012 kl.23:01

Sjarmerende! Fin den skogen din :) Min skog er faktisk dominert av løvtrær. Gikk senest tur i skogen i dag og gikk forbi et skilt der det stod litt om denne såkalte edelløvskogen :3 Var godt, men jeg hadde tatt på meg et par sko som gav meg gnagsår på lilletærne, så gikk i sokkelesten gjennom både gjørme, grus og annet underlag^^

Frøydis Sylvestris

10.06.2012 kl.23:13

Oi, modig! Det der tør ikke jeg. xD Du er så heldig som har vann i skauen din! Det er noe helt hypnotiserende med rennende, rislende vann. :) Og ja folkens, hun er akkurat så bedårende i virkeligheten. :D

Branna Laurelin

10.06.2012 kl.23:19

Skade Vikinghulder: Hehe, jeg har det med å spontant finne på ord og uttrykk... :p Takk! Det er godt å høre. Det er jo bare å kaste seg i det. Tror det kommer mer video fra meg snart, jeg tenker på å gjøre litt irsk diktlesning :) Takk, jeg er veldig glad i skogen min. Ha en flott kveld du også!

Branna Laurelin

10.06.2012 kl.23:19

~ Camilla Rose ~: Hihi, tusen takk! Er litt flau *rødme*

Branna Laurelin

10.06.2012 kl.23:21

°Vinterperle°: Hihi, takk skal du ha :p Vi må gå tur i skogen sammen en dag vi har tid. Heldiggris som har løvskog i nærheten! Jaja, man tar det man får :) Auau, høres ikke noe godt ut. Du får kjøpe sånne små gnagsårplastre til de skoene.

Branna Laurelin

10.06.2012 kl.23:23

Frøydis Sylvestris: Det var ganske skummelt :o Men det blir sikkert lettere med tiden. Må bare passe på å filme med et ordentlig kamera neste gang :p Det er masse bekker i skogen min :) Det er så koselig!
Ntawwwwwww *rødme og gjemme seg bort bak en sofapute* Takk!

Silje S.

12.06.2012 kl.04:04

Så koseleg med videoblogg, du er så skjønn ^^

Branna Laurelin

12.06.2012 kl.08:46

Silje S.: Tusen takk <3

Naviana

12.06.2012 kl.13:45

Såå koselig. Hihi :) Og kjempefine bilder! Gyllent lys <3

Valkyrja

12.06.2012 kl.17:07

Så søt liten videosnutt ^_^

Jeg sier som Frøydis, det der tør ikke jeg! Jeg høres helt håpløs ut på video, og syns det er så pinlig at det er så vidt jeg klarer å ha øynene åpne for å se hvis noen har fått meg med på film. Haha. Men det er vel alltid litt sånn det er å se opptak av seg selv og egen stemme, en blir vel vant til det. Det er gøy med videoblogger, så stå på!

Branna Laurelin

12.06.2012 kl.19:41

Naviana: Hihi, takk ^_^ Ja, gyllent lys er fantastisk! Elsker solnedgangen <3

Branna Laurelin

12.06.2012 kl.19:43

Vigdis: Takk! Jeg synes også det er flaut, men tror det blir lettere etter å ha gjort det noen ganger. Håper du tør etter hvert, for som du sier er det veldig gøy med videoblogger :) Ja, kommer nok flere videoblogger med litt bedre kvalitet snart!

Neirahda

13.06.2012 kl.13:15

Oohh, the Norwegian Woods... I can´t imagine a better place <3

Your voice is really lovely and sweet! I´d like to make more videoblogs, I think they´re very funny.

Some friends and I are planning to suggest a specific topic (for example music, or food we like...) to make a videoblog about it, maybe every week, so if you are interested, join us!

Branna Laurelin

13.06.2012 kl.16:02

Neirahda: I know a better place - the Irish woods ;) But the Norwegian ones aren't so bad, either. I can't wait to show you around here whenever you come visit! <3

Aww, thanks! And you should totally make videoblogs! It's so fun :)

Sounds like a good idea, but I don't think I could cope with making a videoblog on a regular basis at the moment :)

Cecilie

14.06.2012 kl.10:35

Nydelig lys! Ser utrolig fint ut der. Koselig og søt liten video også. :3 Er selv ganske nærvøs for å bli filmet. x)

Branna Laurelin

14.06.2012 kl.11:59

Cecilie: Takk! Ja, det er veldig fint her hvor jeg bor :) Det er skummelt å bli filmet, men av en eller annen grunn syntes jeg ikke det var like skummelt å filme meg selv... Jeg må uansett bli vant til det, for jeg har planer om flere videoer nå fremover.

Cecilie

14.06.2012 kl.13:49

Å bli vant til det er nok en ganske god idé, ja. :)

Juliette

16.06.2012 kl.22:35

I'll check your blog until you write the article about Bergen Viking fair, haha ! ^^

I spent 5 months in Bergen for my studies but as I was there from August to December, there was no event such as a Viking market or feast ... Sadly, best things seem to happen in spring !

(Sorry to write in English but my Norwegian has turned really poor with the lack of practice ! ><)

Branna Laurelin

17.06.2012 kl.10:22

Juliette: Oh hello, fellow Tumblr-er :) The post about the Bergen Viking fair is coming up soon. I just had to get some pictures from my friends. Too bad you didn't get a chance to go to the faire. Right now there's a Medieval festival in Oslo that I'm attending, too. There's be a post about it sometime soon.
Summer is the best time because of all the Medieval and Viking festivals and faires :D
It's fine to write in English as I have no trouble understanding it :)

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits