Gratulerer med dagen, bloggen! (Med videohilsen)

Hurra for blogg som fyller et år!

I dag er det nemlig ett helt år siden jeg skrev det første innlegget på denne bloggen. Det er helt utrolig hvor fort tiden går. Det har virkelig vært et betydningsfullt år for meg på mange måter. I anledning bloggens bursdag har jeg laget en liten videohilsen til dere lesere. Det er fremdeles litt skummelt å filme seg selv snakke (jeg tror dette var femte eller sjette forsøket, hihi). Men tror jeg får teken på det etter hvert.

Happy birthday, blog! Today it's been one year since I wrote the first post on this blog. It's amazing how fast time flies. It has really been a meaningful year to me in many ways. On this occasion, the blog's birthday, I've made a little video greeting to my readers. It's in Norwegian, though, since most of my readers are of course Norwegian. It's still a bit scary to film myself talking (I think this was my fifth or  sixth attempt, hee hee). But I think I'll get the hang of it eventually.


 

~*Branna*~

15 kommentarer

Malin Kristine

15.06.2012 kl.10:35

Gratulerer med dagen til bloggen ;)

Gleder meg til å høre litt irsk! Jeg skal nemlig ha irsk på UiO til høsten :)

Jeg hadde også tenkt meg på middelalderfestivalen i oslo på søndag, men det er synd det er meldt så dårlig vær. Jeg er nemlig i min hjemby for øyeblikket, så da spørs det om jeg orker å dra inn til Oslo hvis været er for dårlig. Men kanskje kanskje...

Branna Laurelin

15.06.2012 kl.10:41

Malin Kristine: Hehe, takk! Så fint at du tar irsk :) Du har noe å glede deg til, for jeg har hørt at det er Cathinka Hambro som skal undervise til høsten, og hun er kjempeflink. Jeg hadde lyst til å ta det opp igjen som enkeltfag bare for moro skyld, siden jeg virkelig savner å studere og kunne trengt en oppfriskning av irsken, men jeg får ikke tid pga at kurset går til litt dumme tider på dumme dager, da jeg jobber. Men altså, gled deg :)

Nå ser det ut til at det skal bli bedre vær i helga enn tidligere antatt, i hvert fall i følge yr.no. Så det ser trygt ut å ta seg en tur!

Valkyrja

15.06.2012 kl.22:12

Hihi, gratulerer med dagen bloggen! *blåser i fløyte og deler ut teite hatter*

Branna Laurelin

15.06.2012 kl.22:28

Vigdis: Hehehe, takk! *hiver konfetti over hele rommet*

°Vinterperle°

16.06.2012 kl.01:20

Veldig, veldig fin video. Du sa så mye fint :) Både ting jeg er enig i og ting jeg ikke visste :D Og en ting er sikkert, du er inspirasjon :D

Også er du modig som har videoblogger, det har aldri jeg hatt :p Vet ikke hvordan jeg gjør det, og har egentlig ikke så mye fornuftig å komme med ^^

Branna Laurelin

16.06.2012 kl.08:27

°Vinterperle°: Tusen takk <3 Det er godt å høre :)

Vel, alt man egentlig trenger til videoblogging er jo et kamera som kan ta opp video. Tror ikke man trenger å være så fornuftig, bare kanskje velge seg et tema og så snakke litt rundt det? Jeg synes du skal prøve :)

Malin Kristine

16.06.2012 kl.10:40

Jeg gleder meg veldig :) Hadde du henne eller Jan Erik i faget? Det kan nok være lurt med en oppfriskning. Det er jo ikke et språk man får brutk så ofte, så kan sikkert fort gå i glemmeboken hvis man ikke frisker det opp litt. Det er dumt faget ikke går så ofte.

Ja, nå ser det ut til at det blir finere vær en først antatt, så kanskje jeg tar meg en tur. Jeg har litt vanskeligheter med å bestemme meg. Jeg har veldig lyst til å dra på festivalen, men så kommer søstra mi og nevøen min hjem fra Trondheim også, så hadde vært koselig å sett de :) Du får i hvertfall kose deg veldig!

Branna Laurelin

17.06.2012 kl.10:18

Malin Kristine: Det er bra :) Jeg hadde både Cathinka og Jan Erik, de byttet på. Men jeg tror ikke Jan Erik kommer til å ha faget til høsten. Han er visst så opptatt for tiden. Ja, det er veldig dumt ikke faget går oftere. Jeg har jo alle bøkene fra da jeg tok det, da, og mye sitter jo fremdeles, så jeg får bare øve :)

Jeg så deg ikke i går, var du på Middelalderfestivalen? Jeg skal uansett dit i dag også, hvis du har tenkt deg dit :)

Malin Kristine

17.06.2012 kl.10:35

Ja, han skal ikke være på universitetet dette året, desverre, men jeg gleder meg veldig til å ha Cathinka :)

Nei, jeg var i Fredrikstad i går, men hadde egentlig tenkt meg inn i dag. Det blir nok desverre til at jeg holder meg hjemme for å vente på familien som kommer hjem fra Trondheim. Litt dumt, for jeg går nesten alltid glipp av det. Vet du om det er noen flere lignende festivaler senere i sommer? :)

Branna Laurelin

17.06.2012 kl.11:08

Malin Kristine: Så dumt du ikke får dratt! Det er en vikingfestival i Borre i Horten i juli, jeg tror det er 7-8. juli. Jeg skal i hvert fall dit :)

Malin Kristine

17.06.2012 kl.11:31

Å, da jobber jeg hele helgen :( Jeg lurer på om jeg får ta meg en runde på alle markedene/festivalene til neste år :) Kos dere på festivalen i dag!

Silje S.

20.06.2012 kl.00:08

Gratulerer med dagen til bloggen, litt på etterskudd ;)

Branna Laurelin

20.06.2012 kl.00:13

Silje S.: Tusen takk! :)

Cathinka

15.07.2012 kl.17:39

Dette var jo svært hyggelig å lese, da! Jeg gleder meg til å undevise igjen. Håper du har det bra!

Branna Laurelin

15.07.2012 kl.23:08

Cathinka: Så hyggelig å høre fra deg :) Jeg har jo bare gode minner fra timene dine! Savner irskstudiene veldig. Ellers har jeg det bare bra ^_^ Håper alt står bra til med deg også!

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

About me: I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits