Halssmykke med ametyst og peridot

Her er min nyeste kreasjon - et delikat, forgylt halssmykke med annenhver briolettslipte ametyst- og peridotkrystaller.

Here is my newest creation - a delicate gold-filled necklace with briolette cut amethysts and peridots.Men for en gangs skyld så er ikke dette til salgs! Dette skal jeg nemlig ha selv, og jeg har laget det til en helt spesiell anledning for å matche et nydelig par ørepynt jeg fikk til jul i fjor. Jeg skal bruke det for første gang nå på lørdag ^_^

Skulle det likevel være noen som ønsker seg et lignende smykke, kan jeg lage det på bestilling, i sølv eller gullforgylt og med krystaller i den fargen du vil! Det er bare å kontakte meg med hva du ønsker for å få et prisoverslag. Ellers kan dere ta en titt på butikken min, Laurelin Design, for å se smykkene jeg har til salgs der.

But for once this piece of jewellery is not for sale! This is for my own use, and I've made it for a very special occasion to match a lovely pair of earrings that I got for Yule last year. I'm going to use it for the first time om Saturday ^_^

However, if anybody wants a similar necklace, I can make one as a custom order, either in silver or gold-filled and with crystals in your choice of colour! Just contact me with your wishes to get a price estimate. Or you can take a look at my shop, Laurelin Design, to see my current jewellery listings.

 

~*Branna*~

 

9 kommentarer

Jeanette

16.08.2012 kl.19:09

DET.VAR.VELDIG.FINT! Det blir perfekt på lørdag!

Det er mye mulig du må lage et slikt et til meg etterhvert.. Pris?

Branna Laurelin

16.08.2012 kl.20:27

Jeanette: Tuuuusen takk! :D

Tja, jeg har ikke noe nøyaktig anslag, men tipper det vil komme på rundt 500-700,- avhengig av hva slags stener du ønsker :)

°Vinterperle°

16.08.2012 kl.20:41

Å, men nå må du nesten dele et bilde med oss av deg med både ørepynten og smykket PÅ :D Har jeg sett disse øredobbene? :)

Skade Vikinghulder

16.08.2012 kl.21:29

Å, det var nydelig!

Naviana

16.08.2012 kl.22:42

Det var nydelig! <3

Branna Laurelin

16.08.2012 kl.23:11

°Vinterperle°: Ja, jeg skal få tatt bilde av det i løpet av helga, tenker jeg :) Jeg er ikke sikker på om du har sett øredobbene. De er i gull med ametyster og peridoter hengende i en slags kaskade nedover. Kjempefine ^_^

Branna Laurelin

16.08.2012 kl.23:11

Skade Vikinghulder: Tusen takk! Jeg er ganske fornøyd med det selv :D

Branna Laurelin

16.08.2012 kl.23:12

Naviana: Tusen takk! ^_^

Jeanette

17.08.2012 kl.15:35

Ikkje gale, ikkje gale :) :P

Kunne tenke meg et med akvamariner :P Eller maken til denne :) Meh får sjååå :)

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

About me: I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits