Tur i høstskogen

I dag fikk jeg endelig anledningen til å gå meg en tur i skogen igjen! Jeg har ikke fått vært der på flere uker nå, så det var deilig å komme seg litt ut blant trærne og mosen.

Today I finally had the chance to go for a walk in the forest again! I haven't been able to go there for several weeks now, so it was nice to get out among the trees and the moss.


Jeg har en greie for mosekledde stubber, altså...      I really have a thing for moss-covered tree stumps...


Jeg er veldig glad for at jeg bestemte meg for å ha rødt hår igjen!     I'm so glad I decided to have red hair again!


*Leker skogsalv for seg selv*      *Pretends to be a forest elf*


Se så fine hasselnøtter! Akkurat som i "Tre nøtter til Askepott."     Look at these gorgeous hazel nuts!

 

Jeg tok meg meg de beste fløytene mine også - å sitte og spille fløyte ute i skogen er noe av det beste jeg vet! Det blir jo en helt annen lyd når man ikke har fire vegger rundt seg. Så jeg spilte en god stund, og fikk noen rare blikk fra et par turgåere som passerte meg på stien et stykke unna.

I brought my best whistles along as well - to sit and play the whistle in the forest is one of the best things! The sound is completely different when there aren't walls around me. So I played for a good while, and also got some strange looks from a couple that passed me on the path some distance away. 


Fineste fløyta i verden!     The most beautiful whistle in the world!


Dette er en av favorittstenene mine å sitte på. Den har en grop som passer akkurat!    This is one of my favourite rocks to sit upon. It has a groove that fits just perfectly.


Grønne negler!      Green fingernails!

 

Har du vært ute i skogen i dag?    

Have you been out in the woods today?

 

~*Branna*~

19 kommentarer

.~* Neoime *~.

07.10.2012 kl.18:40

Nyyydelige bilder! Så tøft med de hasselnøttene, er jo akkurat som i "Tre Nøtter til Askepott"! hihi. Tok du dem med deg hjem, kanskje? Du er forresten en meget vakker skogsalv, og du trenger ikke late som engang ;)

Jeg har faktisk vært ute i skogen i dag, føler jeg må utnytte været mens jeg kan. Snart legger vel snøen seg som et tykt, hvitt teppe over alt, og da er det ikke like fint å være ute synes jeg :p

Branna Laurelin

07.10.2012 kl.18:49

.~* Neoime *~.: Tuuuusen takk! ^_^ Ja, de hasselnøttene var så fine! Jeg tok dem ikke med meg, nei. Jeg har jo prinsen min, så jeg tenkte de kunne ligge der til noen som trenger dem mer finner dem :p Awww, tusen takk! *rødme*

Jeg er helt enig i at det ikke er like fint å være ute om vinteren! Er ikke noen fan av snø, egentlig (bortsett fra i juletida). Men jeg har bestemt meg på å bli flinkere til å gå tur i skogen om vinteren også, så denne gangen skal jeg prøve å komme meg ut mer selv om snøen ligger som et teppe :)

.~* Neoime *~.

07.10.2012 kl.19:00

Hehe, det var en fin tanke! Da håper jeg noen andre plukker dem opp og finner prinsen sin :)

Det er helt sikkert bra for oss å komme oss mer ut om vinteren! Så jeg burde sikkert følge din tankegang og komme meg ut selv, uansett hvor mye snø som kommer ;) Er bare så altfor lett å bli sittende inne med tekoppen sin, når gradestokken viser 15minus :p

Branna Laurelin

07.10.2012 kl.19:09

.~* Neoime *~.: Hihi, håper jeg også! :)
Ja, men vi får være sterke! ;)

Jeanette

07.10.2012 kl.19:40

Flotte bilder flotteste du <3

Branna Laurelin

07.10.2012 kl.19:52

Jeanette: Tusen takk! <3

Cecilie

07.10.2012 kl.21:23

Fine bilder, og en utrolig flott fløyte! <3 Skulle ønske jeg kunne spille fløyte, det virker så magisk. Har en panfløyte som jeg arvet etter faren min, men har aldri lært å spille på den.

Jeg har desverre ikke vært i skogen i dag til tross for at jeg hadde planer om det, men håper å kunne ta meg noen skogsturer i nærmeste framtid. ^^

Branna Laurelin

07.10.2012 kl.22:10

Cecilie: Tusen takk! :) Og hvis du ønsker deg å lære å spille fløyte, er det bare å sette i gang. Disse fløytene er kjempelette å lære seg å spille selv. Jeg hadde en lærer en gang, men han bare finpusset på teknikken jeg allerede hadde inne, så jeg lærte meg mesteparten selv :)

Cecilie

07.10.2012 kl.22:27

Vet du hvor de kan selge slike fløyter, og eventuelt hvor prisen pleier å ligge? :D

Branna Laurelin

07.10.2012 kl.23:26

Cecilie: Tja, de første fløytene mine kjøpte jeg i en vanlig musikkforretning i Oslo, men tror de har dem i de fleste store musikkforretninger. De kalles blikkfløyter på norsk, tin whistle på engelsk, og bør ikke være så dyre, tror det er fra 50,- og oppover. Fin å lære seg å spille på, men det er litt så som så hva slags lyd man får. De kommer i forskjellige durer, jeg har en i C og tre stykker i D (den vanligste), og en i Bb. Den fine trefløyta mi er mye dyrere, tror den lå på rundt 1000 kroner. Jeg fikk den i gave, så er ikke helt sikker.

Cecilie

07.10.2012 kl.23:34

Tusen takk for hjelpen! Var jo ikke så dyrt som jeg trodde. Nå skal jeg lære meg å spille fløyte (når jeg har kjøpt en)! :'D<3

Branna Laurelin

08.10.2012 kl.08:45

Cecilie: Bare hyggelig :)

°Vinterperle°

08.10.2012 kl.19:17

Virkelig verdens fineste fløyte! :D Og fin skogsalv er du også. Jeg må komme meg ut å leke litt skogsalv og høstalv selv snart. Nå om dagen er jeg bare ute fordi jeg må, og det er i barnehagesammenheng. Så når jeg kommer hjem vil jeg bare sitte inne under teppet... Men jeg var på en laaang skogstur forrige søndag, da. På en slags date med piknik, hihi :)

Branna Laurelin

08.10.2012 kl.19:45

°Vinterperle°: Takk ^_^ Høres ut som en koselig skogstur du hadde forrige helg, da:)

Silje S.

09.10.2012 kl.00:24

Hausten er verkeleg herleg og du glir rett inn med det vakre raude håret og den skogsfarga bekledningen ^^ Må beundre dei mosegrønne neglene dine, sjølv er eg nemleg heilt håplaus på å leggje neglelakk! Gjeld forsåvidt sminke også, blir berre tull *ler* Ellers vart eg heilt forelska i fløyta di, den var nydeleg! Har lenge hatt lyst til å lære meg å spele, så kanskje eg endeleg tar steget ein dag og kjøper :)

Branna Laurelin

09.10.2012 kl.20:16

Silje S.: Tusen takk :) Ja, høsten er og blir den beste årstiden! Den er også så altfor kort, så vi må nyte den mens vi kan.
Jeg er egentlig ikke så god på å legge neglelakk selv heller, men jeg bruker en q-tips med neglelakkfjerner på hvis det kommer utenfor neglen (noe det ofte gjør). Men man blir bedre og bedre på det jo mer man prøver :) Jeg synes det er så artig med neglelakk. Siden jeg er nødt til å ha så korte negler pga harpespillingen kan de i hvert fall ha fine farger! Ja, jeg elsker den nye fløyta mi! Og du må gjøre det, det er jo så lett å lære seg egentlig :)

Wictorianart

14.10.2012 kl.23:54

Elsker den fløyta der! Utrolig fin! Hvor har du fått tak i den egentlig?

Liker fargekombinasjonen på bildene! :) Stemningsfult!

Branna Laurelin

15.10.2012 kl.20:10

Wictorianart: Ja, er den ikke fin? :) Den er en gave fra min kjære, så jeg vet neimen ikke :)

Tusen takk!

Wictorianart

22.10.2012 kl.09:51

Så snill din kjære er! Jeg må kjøpe og finne alt selv jeg XD

Hihi!

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits