Autumn Princess

Noen ganger får jeg bare ånden over meg og må gjøre noe veldig kreativt, nytt og morsomt. Her om dagen fikk jeg det for meg at jeg ville lage hårpynt inspirert av min favorittårstid, høsten, mens den fremdeles er her. Dagene blir jo kaldere, og tiden tikker nådeløst mot vinter. Så jeg satte meg ned med lim, hårbøyler og spenner og kunstige høstblader, og lagde noen høstaktige kreasjoner som ble ganske flotte, om jeg får si det selv. Da var det også duket for en liten fotoshoot ute i hagen, med min kjære, flinke mann som fotograf, for å vise frem hårpynten.

Sometimes I get into a mood where I just have to do something very creative, new and fun! The other day I suddenly got it into my head that I wanted to make hair accessories inspired by my favourite season, autumn, while it is still here. The days are getting colder, and time is ticking mercilessly towards winter. So I sat down with some glue, Alice bands, hairclips and artificial fall leaves, and in no time I had made some autumn-like creations which turned out pretty well , if I may say so myself. So then it was time for a little photo shoot out in the garden, with my dear, talented husband as the photographer, to show off the hair accesories.

 

Jeg lagde mer hårpynt enn jeg strengt tatt trenger selv, så jeg tenkte at jeg for første gang skulle ha en giveaway hvor jeg gir bort en hårbøyle, en spenne og et krystallsmykke eller to til en heldig vinner! Dette vil hovedsakelig være for å promotere butikken min, Laurelin Design, så for å nå et størst mulig publikum, vil giveaway'en foregå på min Tumblr. Så dere som ikke allerede følger meg på Tumblr, som har lyst til å være med på giveaway'en, bør klikke dere inn på linken og følge meg, så vil giveaway'en starte så snart jeg har fått laget smykkene som skal være med. Jeg vil også annonsere giveaway'ens begynnelse her på bloggen.

I made more hair pieces than I really need myself, so I thought I would, for the first time, hold a giveaway where I award a hair band, a hair clip and a crystal pendant or two to a lucky winner! I will be doing this mainly to promote my shop, Laurelin Design, so to reach a big an audience as possible the giveaway will be on my Tumblr. So to those of your who do not already follow me on Tumblr, and who want to have a chance in the giveaway, you should click on the link and follow me, and the giveaway will start as soon as I have made the jewellery which will be in the giveaway. I will also announce the start of the giveaway here on my blog.

 

Hva synes dere om dette?

What do you think about this?

 

~*Branna*~

14 kommentarer

River Witch

24.10.2012 kl.22:04

Nydelig hårpynt og modell! :)

Malin Kristine

24.10.2012 kl.22:09

Så fin hårpynt! Nå fikk jeg lyst til å være kreativ selv.

Håret ditt ser nydelig ut, foresten. Har du fall i håret, eller krøller du det? :) Jeg skulle ønske jeg hadde fall i håret, men uansett hvor mye jeg krøller det, så blir det rett etter noen minutter igjen.

Branna Laurelin

24.10.2012 kl.22:10

River Witch: Tusen takk! :) Hyggelig sagt ^_^

.~* Neoime *~.

24.10.2012 kl.22:17

Så genialt! Den lille spennen med det grønne bladet gjorde seg utrolig bra med klærne du hadde på deg. Og gjorde seg bra med omgivelsene rundt, ikke minst! hehe. Godt mulig jeg melder meg på giveawayen din når den tid kommer, for jeg skulle gjerne likt å ha en slik spenne! :D

Naviana

24.10.2012 kl.22:22

Utrolig vakre bilder av deg! :) <3 Lykke til med giveaway og alt det der.

Branna Laurelin

24.10.2012 kl.22:58

Malin Kristine: Takk! Det er så gøy å skape noe ^_^

Og tusen takk! Jeg har egentlig helt slett hår, men jeg tok permanent for en god stund siden, og den har gradvis blitt til litt slakke bølger etter hvert som håret vokser. Men selv om jeg elsker å ha litt fall i håret, vil jeg ikke ta permanent lenger, siden det er så dyrt og tidkrevende (og jeg vil ikke ha mer kjemikalier i håret), pluss at jeg savner å ha langt hår. Så nå skal det bare få vokse og bli sin naturlige form igjen. Jeg farger det rødt med henna, da.

Branna Laurelin

24.10.2012 kl.23:00

.~* Neoime *~.: Takk! Ja, jeg var heldig med at omgivelsene matchet hårpynten perfekt! :) Jeg har ikke helt bestemt meg for hvilke ting som skal med i giveawayen ennå, men tipper jeg har alt klart om et par dager ^_^

Branna Laurelin

24.10.2012 kl.23:00

Naviana: Tusen takk! <3

Marina Aurora

25.10.2012 kl.10:44

Åååh, kommer ikke over hvor nydelig du er, du kler den hårfargen der så godt, misunner deg virkelig kjære ^^ Og så dyktig og kreativ du er, hvor kjøpte du bladene ? Kjøpte noen lignende på Nille som jeg har brukt til å pynte på bordene og veggen her, fikk lyst til å lage meg lik bøyle jeg og, problemet er bare at jeg ikke har noen bøyler liggende, men regner med det er billig å enkelt å få tak i hvor som helst. Men nå ser det jo ut som vinteren kommer her hos meg på Romsdalskysten.. Hvitt over alle fjell og kald or td, det har jo sin skjønnhet så absolutt, men skulle ønske høsten vart lengre, er enig med deg at tiden tikker nådeløst mot vinter, og det aaltfor tidlig, selv for Norden å være, jeg er skikkelig tøff og barsk som lever på en slik værhard plass som jeg gjør vil jeg si, haha x) Høsten er så vakker, men bladene har falt så altf fort i åt, håper neste år blir bedre ^^

Branna Laurelin

25.10.2012 kl.21:50

Marina Aurora: Åååh, tusen takk! ^_^ Jeg kjøpte faktisk bladene på Nille, høstblader med glitter på, men jeg har ikke sett glittervarianten siden noen steder så jeg tror kanskje de er utsolgt? Og så "demonterte" jeg egentlig bare noen gamle hårspenner og hårbøyler jeg hadde liggende som jeg ikke bruker lenger.
Ja, vinteren kommer her også. I dag har det vært så isnende kaldt, vinden uler ute og det har visstnok snødd litt (selv om jeg har vært på jobb i hele dag og ikke sett det, og nå er det borte igjen). Jammen er vinteren vakker, men litt for kald og tung for min del. Jeg gleder meg til jul, men etter det så gleder jeg meg bare til våren igjen!

Birginga

26.10.2012 kl.19:22

Nydelig, som alltid!!

Branna Laurelin

27.10.2012 kl.20:27

Birginga: Tusen takk, kjære deg! <3

Silje S.

01.11.2012 kl.16:13

Så stilig! Har faktisk slike blader liggande sjølv - bruker dei til dekor rundt omkring - men ei slik hårspenne var absolutt ingen dum idé. Ellers må det bli sagt at du er den perfekte modell når tema er haust, med raudt bølgete hår, grønnaktige auge og mjuke vakre ansiktstrekk. Du er haust rett og slett ^^

Branna Laurelin

01.11.2012 kl.16:24

Silje S.: Ikke sant! Det er så gøy å lage sånne ting av ting man har liggende, og lage seg noe som ikke andre har :)
Og ååååååhh, du aner ikke hvor glad jeg ble nå <3 Spesielt siden jeg elsker høsten så mye. Søte du <3

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

About me: I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits