Ny kreativitet

Etter en lang pause hvor jeg ikke har hatt energi til å gjøre noe særlig kreativt, har jeg endelig begynt å lage smykker igjen! I dag laget jeg to krystallanheng og et kobberkjede. Klikk på bildene for å se produktsidene i butikken min:

Jeg har også vært ganske så kreativ når det gjelder mine andre hobbyer - Jeg holder på å lære meg to nye harpemelodier (hvorav jeg har arrangert det ene selv), og lærer meg også å sy mine egne klær. I dag har jeg fullført et langt skjørt som er sydd sammen av gamle, hvite putevar av bomull :)  Jeg skal ta bilde av hvoran det ble så fort det er ferdig farget brunt.

Jeg føler at det er veldig bra jeg har fått tilbake litt av gnisten igjen. Det er alt for lenge siden jeg har følt at jeg virkelig brenner for noen av de tingene jeg gjør, så det er veldig fint å få kommet i gang igjen. Ikke minst med harpemusikken - nå lover jeg å komme med nye harpevideoer snart! 

 

Note in English:

I have decided to stop translating the text of this blog into English - it is just a bit too cumbersome and breaks up the text in a bad way, in my opinion. Instead, visit my Tumblr, where I will start having a few more text posts (see under "Who I Am" at the top of the page), and where I am really much more active than here anyway, so you won't be missing out on anything! 

 

~*Branna*~

8 kommentarer

°Vinterperle°

15.01.2013 kl.20:54

Glad for å høre det blomstrer litt igjen! Kobberkjedet var nydelig :D Gleder meg til å se skjørtet. Når jeg har kommet meg over nyforelskelsen min skal jeg nok få tilbake kreativiteten min jeg også.

Også må jeg få meg hull i ørene snart, så jeg kan få brukt de fine øredobbene jeg fikk av deg! :3

Branna Laurelin

15.01.2013 kl.20:57

°Vinterperle°: Ja, det er utrolig deilig egentlig :) Tusen takk! Gleder meg til å vise frem skjørtet også, hihi. Det eneste jeg er at jeg tror nesten det er på nippet til å være litt for stort - men jeg får heller sy det inn hvis jeg blir tynnere, heh... Ikke stress med å komme over nyforelskelsen, da ^_^ Det er jo en så utrolig deilig følelse!

Oi, du har jo ikke hull i ørene, du... Det hadde jeg fullstendig glemt. Skal jeg lage et halskjede til deg i stedet? <3 Det kan jeg godt, altså, ikke noe problem :)

°Vinterperle°

16.01.2013 kl.22:04

Så bra du gleder deg til det. Gleder meg til det jeg også, altså å få vist frem ting jeg lager eller gjør. Men må jo få satt i gang og gjort det først. Henger etter med så mye rart. Hihi. Nei, du har vel rett. Eva sa også det, og det er vel bare jeg som fortsatt synes det er litt uvant :3

Hehe, nei, har jo ikke det! Men jeg trenger å ta hull i ørene! For jeg har sånn to-tre par nå som jeg har veldig lyst til å bruke. Så ellers takk, jeg vil gjerne beholde ørepynten :D De var så delikate.

Branna Laurelin

17.01.2013 kl.14:22

°Vinterperle°: Hehe, ok :) Håper du får tatt hull i ørene snart, da :) Jeg er veldig glad for at jeg tok det da jeg var så liten at jeg nesten ikke husker det engang (var fire år), men tror ikke det var så fryktelig vondt, for mamma sier at jeg bare felte én eneste tåre :p Uansett er jeg kjempeglad for å ha hull i ørene, for jeg er mer glad i å gå med ørepynt enn kjede selv.

°Vinterperle°

17.01.2013 kl.21:28

Jeg tok det da jeg var sånn...jeg vet ikke, rundt 8 år, aner egentlig ikke, men jeg husker at det var vondt. De ble infiserte og jeg lot dem gro igjen...så jeg må nok smugle med meg et par isbiter før jeg skyter høl x)

Branna Laurelin

18.01.2013 kl.09:57

°Vinterperle°: Ah, ja du har jo kanskje sagt det til meg før, det er bare jeg som er så glemsk :p Isbiter er sikkert litt lurt da, ja :p

Silje S.

18.01.2013 kl.17:38

Å kjenne at kreativiteten blomstrar fram igjen er ei av dei beste kjenslene som finst; ein har så mykje energi og føler ein kan få til kva det måtte vere! Så er veldig glad på dine vegne, måtte kreativiteten forbli ved din side dei neste vintermånadane :)

For min del er eg framleis litt i dvalemodus, då dei siste månadane før jul vart så travle at alt anna vart satt til side, men eg kjenner no at inspirasjonen er på veg tilbake. Så gler meg til å kaste meg over nye prosjekt og kanskje aller mest til å la kreativiteten få utløp i forbindelse med planlegging av den store dagen ^^

Branna Laurelin

20.01.2013 kl.14:10

Silje S.: Ja, det er det virkelig :) Tusen takk, jeg håper også det! Jeg trenger virkelig det nå...

Så bra at du også begynner å krype ut av dvalen igjen. Og det finnes jo ikke noe morsommere (nesten) enn å planlegge bryllup! Du må jo glede deg noe helt utrolig :) Håper du får kost deg masse med planleggingen fremover!

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

About me: I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits