Lá Fhéile Phádraig 2013

I går var det nok en gang duket for St. Patrick's Day parade i Oslo. Det er en tradisjon for min kjære og meg at vi deltar i paraden hvert år, så vi trosset snø og kulde og dro inn til Oslo for å marsjere sammen med våre gode venner Ingrid og Rik.

Paraden startet klokka ett, og i lag med et orkester av sekkepiper, en gjeng irsk ulvehund-entusiaster og i et hav av grønt og oransje beveget vi oss oppover Karl Johans gate.

Paraden endte som vanlig opp på Universitetsplassen, hvor vi samlet oss for å høre talene og se hva for slags underholdning det var duket for denne gangen. Vi fant imidlertid fort ut at vi alle enten frøs eller var kjempesultne, så vi bestemte oss for å droppe det og gå direkte til The Dubliner for å prøve å få sitteplass.

Det var forgjeves, for der var det allerede stappfullt. Men Ingrid var lur, og vi gikk på The Whisky Bar rett ved siden av i stedet, og der fikk vi både mat og levende irsk musikk i en utrolig lun og koselig atmosfære!

Litt senere dukket også vår alles kjære Frøydis opp! Vi koste oss masse alle sammen, skravlet og lo (og sang), og møtte koselige nye mennesker.

Så bar det hjemover for å slappe litt av med levende lys, sjokolade og besøk fra en god, gammel venninne av meg som jeg ser så altfor sjeldent.

Alt i alt var det en kjempefin dag i går!

Når sant skal sies så var jo faktisk ikke St. Patrick's Day før i dag, men paraden i Oslo er alltid på den nærmeste lørdagen. Så...

Lá Fhéile Phádraig sona daoibh!


~*Branna*~

10 kommentarer

°Vinterperle°

17.03.2013 kl.23:05

Så koselig! Jeg hadde lyst til å være med i årets parade, men trodde jo naturligvis at det skulle være i dag :) Jaja. Nydelig bilde av deg med firkløvern på kinnet. Også så fint du har pyntet hjemme! <3

River Witch

17.03.2013 kl.23:35

Det var kjempekos å feire dagen med dere! Må utvilsomt gjentas til neste år! *klem*

Branna Laurelin

18.03.2013 kl.07:29

°Vinterperle°: Å, så dumt at du ikke fikk vært med når du hadde så lyst! Jaja, da vet du det til neste gang, og så kommer det jo en sjanse hvert år :) Og tuuusen takk <3

Branna Laurelin

18.03.2013 kl.07:30

River Witch: Ja, det var så koselig! Absolutt noe som må bli tradisjon :D *klemme på*

Silje S.

18.03.2013 kl.20:09

Høyrtes ut som ei hyggeleg feiring i godt lag! Og du var søt med kløveren på kinnet ^^

Branna Laurelin

18.03.2013 kl.21:34

Silje S.: Ja, det var virkelig kjempehyggelig! Hihi, tusen takk :)

~Marina Aurora~

20.03.2013 kl.18:41

Aw, så koselig det virket! Bra at du koste deg ^^ Skulle gjerne deltatt på denne paraden selv, men bor jo langt, langt bortevekk og det er ikke bare bare å dra nedover for den dagen heller dessverre x) Men en dag blir jeg nok med enten på den eller noe annet. Elsker å være på irsk pub, det er så koslig og varm stemning der og så elsker jeg Guiness ølet, er kresen når det gjelder øl men den elsker jeg! Så søt du var også forresten ^^

Hadde på meg grønt jeg og da (:

Branna Laurelin

21.03.2013 kl.07:17

~Marina Aurora~: Håper du også får sjansen til å delta en gang! En gjennomført, skikkelig irsk pub er det beste som finnes, for da kan man bare late som om man virkelig er i Irland. Det pleier i hvert fall jeg å gjøre :)
Tusen takk ^_^

Den Grønnkledde

21.03.2013 kl.20:08

Ser koselig ut! Tror jeg må bli med på dette neste år.. :)

Branna Laurelin

22.03.2013 kl.07:44

Den Grønnkledde: Ja, det må du absolutt :)

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits