Nye smykker!

I går fant jeg endelig tid til å sette meg ned og lage smykker! Det er en god stund siden sist nå, fordi musikken og andre sysler har tatt opp mesteparten av tiden min i det siste. Så det var egentlig ganske fint å få kommet i gang igjen med smykkelagingen, spesielt siden jeg syntes det begynte å bli litt tomt i butikken.

Trykk på bildene for å gå til produktsiden.


Woodland Silver Leaf Pendant, et anheng laget av ekte sølvtråd, formet som et blad. Dette er en litt mindre kopi av et av de første anhengene jeg lagde, som jeg gav til en venninne av meg i bursdagsgave.

 

Jeg har også lagt ut dette kjedet som bestillingsvare, siden originalen er til eget bruk:


Kjede med grønne glassperler festet sammen ledd for ledd med tynn kobbertråd (en langsommelig prosess, kan jeg si dere). Dette kan bestilles i flere lengder (og farger, om ønskelig). 


Her er et bilde av meg med kjedet på - noe dårlig kvalitet siden det er fra min Instagram, men jeg skal få tatt ordentlige bilder snart hvor jeg viser frem hvordan smykkene mine ser ut på.

I tillegg holder jeg på med to anheng til, et sølvblad som er en tro kopi av et ekte sølvblad, og en torshammer i kobber. Jeg er spent på hvordan det kommer til å gå med torshammeren, ettersom smykker laget ved bruk av kobberleire alltid er et risikoprosjekt siden jeg ikke egentlig har godt nok utstyr, noe som er fryktelig dyrt! Vi får krysse fingrene for at alt går bra, slik at jeg får vist den frem til dere.

 

Hva synes dere?

 

~*Branna*~ 

4 kommentarer

Miriel

05.08.2013 kl.20:32

Jeg likte kjedet, kjempefint!

Branna Laurelin

05.08.2013 kl.21:53

Miriel: Takk ^_^ Det betyr mye når det kommer fra en gullsmed som er så dyktig som deg!

°Vinterperle°

06.08.2013 kl.22:50

Fine :D

Branna Laurelin

06.08.2013 kl.23:51

Takk ^_^

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

About me: I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits