Carolan's Concerto på harpe, og fine nye klær.

Nå er det fryktelig lenge siden sist jeg la ut en ny harpevideo, så her har dere en jeg har jobbet med en stund som heter Carolan's Concerto. Den er komponert av den irske Turlough O'Carolan (1670-1738), og er en glad liten melodi som jeg blant annet skal spille i et bryllup neste helg. Det gleder jeg meg veldig til!

 

Og så må jeg vise frem noen skatter som jeg fant på Etsy for noen uker siden. 


Denne vesten er helt fantastisk! Den kjøpte jeg i butikken Timjan Design, og den kom i posten i går. Jeg elsker den allerede, den har knapper foran og snøring bak, så den er veldig justerbar, og de små ermene er så søte! Jeg kommer nok til å bruke den masse. En annen fin ting er at den også støtter bysten på grunn av snøringen, så hvis man har så liten byste som meg så kan man fint droppe bh'en.


Her kan dere se litt av snøringen på baksiden. Skjørtet er også nytt, et omslagsskjørt i to grønntoner fra greencotton. Det som er fint med omslagsskjørt er jo at de passer uansett, og man kan ha dem så høyt oppe eller langt nede man vil.Jeg er kjempefornøyd med begge kjøpene! Men spesielt vesten, den må jeg nesten kjøpe i flere farger, tror jeg.

 

~*Branna*~

6 kommentarer

Fru S.

31.08.2013 kl.17:02

Etsy <3

Elles var det vakkert harpespel som alltid ^^

Branna Laurelin

01.09.2013 kl.00:08

Tusen takk, kjære deg!

anonym

01.09.2013 kl.20:49

Vakkert spilt, vakre klær! Likte både skjørtet og vesten godt.

Branna Laurelin

01.09.2013 kl.21:55

anonym: Takk! ^_^

Mirjoh

02.09.2013 kl.17:00

Kjempefine klær! Og nydelig spilt:) Den harpa der her fin lyd:)

Branna Laurelin

02.09.2013 kl.20:43

Tusen takk, Miriam :)

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

About me: I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits