Mossemessa 2013

På søndag i helga som var dro jeg og Peter inn til stein- og mineralmessa i Moss for å se hvilke skatter vi kunne finne der. Jeg var der i fjor også og fant mange vakre krystaller, så jeg gledet meg veldig! 


*is excited*

På veien plukket vi opp søte Kama Sofie, og så turet vi inn til Moss. Som i fjor befant messen seg i Øreåshallen, som visstnok er en mindre hall enn den pleide å være i, men jeg synes nå det var stort likevel. Synet som møtte oss da vi entret hallen var et nettverk av bord fylt med fargerike duker og smykker og krystaller som glitret i det sterke lyset så det nærmest skar i øynene.Så vandret vi rundt og så på hva de forskjellige selgerne hadde å tilby. 


Oooh, shinies!


Krystall-lamper.
Jeg bare måtte ha meg en slik turmalinkrystall i rosa og grønt! Det har jeg alltid ønsket meg. Men turmaliner er dyre, så om jeg lager et smykke av den kommer jeg nok til å beholde den selv.


Forstenede dinosauregg! Tenk at inne i disse eggene ligger det et forstenet dinosaurfoster som aldri kommer til å se dagens lys.
Her var det så mange vakre fasettslipte edelstener! Jeg kan dessverre ikke fatte stener i smykker, så derfor har jeg ikke bruk for slipte stener, men de er så fine! 


Denne vakre ametysten holdt på å bli med meg hjem, men så hadde jeg ikke penger. Jaja, jeg har jo så mange andre fine ametyster.

Jeg var i det hele tatt svært sparsommelig denne gangen, endte bare opp med tre små ametyster, tre små bergkrystaller, og den ene turmalinen.

Den standen som tiltrakk seg mest av min oppmerksomhet, og som fortjener en egen seksjon i dette blogginnlegget, var uten tvil den til Miriel Design. Smykkene er absolutt nydelige, sirlige og elegante, og veldig alveaktige! Bare se her:


Snirklete collier i sølv.


Armringer i kobber.


Øyenstikker-armbånd.


Mer armringer og ørepynt.


Søte anheng i sølv med små krystallkuler.


Nok et vakkert collier i sølv.


Kvinnen bak Miriel Design, gullsmeden Josephine Victoria Ryan, og hennes søster og assistent, Nadia Sophia Ryan.

Jeg oppfordrer alle til å ta turen innom Etsy-butikken Miriel Design!


Til slutt et lite gruppebilde, alle med armringer fra Miriel Design! Kan jeg også bare få si at Josephine sine støvletter er de fineste noensinne?!

***

Nytt innlegg fra Irland-turen kommer snart! Det går bare så sakte med bilderedigeringen nå som jeg er blitt liggende med dårlig rygg og ikke kan sitte... Den eneste PC'en jeg får brukt liggende er en eldgammel mini-PC som jeg ikke kan kjøre noen større programmer på (i hvert fall ikke Photo Shop!), så det går litt trått nå. Men det kommer!

 

Har du vært på stein- og mineralmessen i Moss noen gang, eller andre lignende messer, og hva syntes du om den?

 

~*Branna*~

18 kommentarer

Frøydis Sylvestris

04.10.2013 kl.12:56

Såååå ergerlig på at jeg ikke fikk vært med! Nå er det så lenge siden sist at jeg ikke engang visste at de hadde flyttet. Synd at messa har krympet, men de siste gangene den har vært i Mossehallene har det ikke vært på langt nær så mange utstillere som det var da jeg var liten ... Lurer jammen på hvorfor.

Jaja. Så fine dere er! Alle sammen! Gaaaaah! *silly squeeeing*

Sånne steinlamper er ganske geniale som "koselys", burde virkelig skaffet meg flere slike. ^.^

River Witch

04.10.2013 kl.13:12

Ååååh! Neste gang må du si ifra, så blir jeg også med! Ser kjempekoselig ut! Og dere var jo så pene, alle sammen! ^_^

Branna Laurelin

04.10.2013 kl.16:34

Ja, det var veldig synd at du ble syk :( Håper du er bedre nå! Tusen takk <3 Ved ettertanke skulle jeg også ønske jeg hadde kjøpt meg en sånn lampe...

Branna Laurelin

04.10.2013 kl.16:35

Branna Laurelin

04.10.2013 kl.16:38

Å, skulle så ønske jeg hadde tenkt på å be deg bli med! Men hodet mitt er ikke på det rette stedet for tiden, er jeg redd :( Jeg ville jo gjerne hatt deg med <3 Tusen takk, kjære deg!

River Witch

04.10.2013 kl.19:36

Du kan jo ikke tenke på alt, søte deg! Vi tar det igjen en annen gang! *klem*

Naviana

04.10.2013 kl.21:08

Virker som en flott dag :) Og ååååhh, så fine dere er!

Branna Laurelin

04.10.2013 kl.21:12

Det var virkelig en flott dag (og flottere ble den, for deg var bryllupsdagen til Peter og meg, så vi dro senere ut og feiret ^_^) Hihi, tusen takk!

Pearl of Wisdom

04.10.2013 kl.21:49

Den ametysten var nydelig. Så fine dere alle er :)

Branna Laurelin

04.10.2013 kl.23:06

Ja, angrer litt på at jeg ikke kjøpte den... Tusen takk! :)

Fru S.

05.10.2013 kl.11:01

Oooo shiny! *lyst til å hamstre med seg ei heil trillebåre med krystaller*

God betring med ryggen! *sende positive og legende energier*

Branna Laurelin

05.10.2013 kl.12:01

Fru S.: Hehe, ja, det er virkelig stedet for krystallhamstring!
Tusen takk! Skal prøve meg på en liten tur ut i skogen i dag, håper det kan hjelpe ting løsne opp litt :)

°Vinterperle°

05.10.2013 kl.13:03

Tusen takk for en herlig dag <3 Det var skikkelig koselig og vi var virkelig slitne på slutten der^^ Herlige bilder, kjære :) Også så fine vi er sammen!

Branna Laurelin

05.10.2013 kl.15:16

Ja, tusen takk! Det var så koselig, atte ^_^ Ja, tre fine små feer!

Marina Aurora

06.10.2013 kl.02:18

Omg, så fiiine folk, du er jo så nydelig! Og det så kjempespennende ut der, har aldri vært på noen slags alternativmesser før, så mye fint å se! Man må vel bli gal av å ikke ha penger på slike tilstelninger xD

Branna Laurelin

06.10.2013 kl.13:46

Marina Aurora: Åh, tusen takk! :) Ja, det var mye fint, men man blir litt sliten av å være i slike omgivelser også - så sterkt lys og mange mennesker og energier.

Valkyrja

07.10.2013 kl.09:11

Oooo, der var det mye fint! Spesielt de armringene med snirkler, og krystallampene... Er de til telys eller er de elektriske?

Branna Laurelin

07.10.2013 kl.21:59

Valkyrja: Jeg vet! Er ikke sikker på de lampene, men mener å huske de var elektriske (synes jeg så ledninger stikke ut av dem).

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

About me: I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits