Galway by - Irland del 2

Etter en spenningsfylt og innholdsrik første dag i Irland (se forrige innlegg), var det deilig å ha en dag bare til å ta livet helt med ro og vandre rundt i Galways gater, shoppe litt og spise god mat. Galway er ikke store byen, men den er veldig koselig, med fargerike, lave bygninger og brosteinslagte gater. Dette var faktisk den eneste dagen vi opplevde litt regn, men det var ikke verre enn at vi kunne løpe inn i en butikk og vente på opphold - det varte nemlig aldri lenger enn fem minutter av gangen. Sånn er det gjerne i Irland! Svært forfriskende, egentlig.
Et av våre første stopp var den enorme musikk- og instrumentforretningen The Four Corners, hvor vi kjøpte oss fløyter! Jeg endte opp med nok en blikkfløyte i D, og Marita kjøpte en Low D whistle, en fantastisk fløyte med en dyp, varm tone som dessverre var for stor og med hullene for langt fra hverandre til at mine små hender kunne spille på den. Men men, jeg har jo så mange andre fine fløyter nå, for ikke å snakke om harper, så jeg bør vel være fornøyd lell.
*dingle fornøyd med handleposene*

Da vi ble sulte og slitne og følte oss ferdige med å handle, stakk vi innom første og beste pub/restaurant for å spise. Jeg klarer dessverre ikke å huske navnet på stedet.


Lunt og koselig interiør.


Dette er verdens beste sandwich. Ciabatta med urte- og hvitløkssmør, med mør biff på en seng av stekt sopp og løk. Ikke akkurat sunt, men fy så godt!


Fargerike flagg!


Eyre Square Park. Hotellet vårt lå like i nærheten, og var veldig sentralt - superpraktisk!


Til og med midt i byen kunne man finne vakre, eføygrodde trær!


Her kan dere akkurat se hotellet vi bodde på, Eyre Square Hotel, og de koselige gamle bygningene som lå i området.


Noe av turens innkjøp så langt - et par deilige brune hansker, et par neglelakker (det ble en del neglelakk på meg etter hvert), ny fløyte og en vakker armring i kobber og bronse, samt harpebrosjen jeg kjøpte dagen før og en fantastisk god lakris- og kanelte som reddet meg fra bryggende forkjølelse. Sjalet tingene ligger på er ikke nytt, forresten, bare tjener som underlag.

Så var det tid for litt fløytespill, etter at vi oppdaget at fløytene våre lød svært harmoniske sammen, før det ble tidlig kvelden - vi skulle opp tidlig neste morgen for å sette kursen mot Doolin og de spektakulære Cliffs of Moher!

 

~*Branna*~

10 kommentarer

ChristinaElena

06.10.2013 kl.13:12

Åååh, så koselig det så ut der! Har selv en drøm om å reise til Irland, og håper at jeg får det til neste år. Ser ut som at du har koset deg masse :)

Branna Laurelin

06.10.2013 kl.13:46

ChristinaElena: Takk, jeg koste meg veldig! Håper du får sjansen til å dra til neste år :)

°Vinterperle°

06.10.2013 kl.18:47

Herlig antrekk der du svinger på posen! *koser meg med innleggene om Irlandturen*

Branna Laurelin

06.10.2013 kl.20:02

°Vinterperle°: Hehe, takk! :) Toppen er fra Moonalia!

Naviana

06.10.2013 kl.21:04

Synes Galway var en ganske koselig by :) Byr i alle fall på mye mer trivsel enn Dublin for min del... Koselige folk også, og mye kultur og kreativitet virker det som.

Branna Laurelin

06.10.2013 kl.21:09

Naviana: Ja, jeg er helt enig i at den er mye koseligere enn Dublin :) Galway forblir yndlingsbyen min i Irland, selv om det er fint med en dag i Dublin også hvis man skal shoppe. Håper å dra tilbake neste år også!

Emmy

07.10.2013 kl.20:28

Så fine bilder! Ser kjempekoselig ut :) Får jeg spørre hvor du har kjøpt det brune skjørtet? :)

Branna Laurelin

07.10.2013 kl.22:00

Emmy: Tusen takk! Skjørtet har jeg sydd selv :)

~Marina Aurora~

08.10.2013 kl.14:23

Det ser kjempekoslig ut i Galway ^^

Branna Laurelin

08.10.2013 kl.19:08

~Marina Aurora~: Det er det virkelig ^_^

Skriv en ny kommentar

Branna Laurelin

Branna Laurelin

26, Drammen

I have a great love for all things fantastical, fairytale-ish. Irish, Celtic and Norse. My biggest passion is playing the harp, but I also love playing my tin whistles/flute and making fantasy jewellery. I have a Bachelor's degree in the Irish language (also covering Celtic civilization, literature and mythology) from the University of Oslo, which I am very proud of even if I can't use it for anything career-wise. This blog is all about the things I like and involve myself in, and hopefully I may be of some inspiration to others.

Kategorier

Arkiv

hits